De aanbiederinstellingen op uw iPhone of iPad bijwerken

Hier vindt u informatie over updates van aanbiederinstellingen voor de iPhone of iPad.

Met updates van aanbiederinstellingen kunnen aanbieders hun netwerkinstellingen en overige instellingen bijwerken om de connectiviteit en prestaties van het mobiele netwerk te verbeteren. Via aanbiederinstellingen kan ook ondersteuning worden toegevoegd voor bijvoorbeeld VoLTE of bellen via wifi. Voor meer informatie over updates van aanbiederinstellingen neemt u contact op met uw aanbieder.

Zodra een update van aanbiederinstellingen beschikbaar is, wordt u gevraagd om deze te installeren. Als uw aanbieder een verplichte update uitbrengt, ziet u een OK-knop in plaats van de knop 'Werk bij' om u te laten weten dat de update is gedownload en geïnstalleerd.

Via deze stappen kunt u handmatig controleren of er een update van aanbiederinstellingen beschikbaar is en deze installeren:

1. Zorg dat uw apparaat verbonden is met een wifinetwerk of een mobiel netwerk.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken.

U kunt de versie van de aanbiederinstellingen op uw apparaat controleren door te tikken op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' en te kijken wat er naast 'Aanbieder' staat. Tik op het versienummer voor meer aanbiederinformatie.

Als u een nieuwe simkaart in een iPhone of iPad plaatst, moet u de aanbiederinstellingen voor de nieuwe aanbieder downloaden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.