Vertraagde video, die vanaf een iPhone 6 wordt geïmporteerd, wordt te snel afgespeeld in iMovie (2014)

Vertraagde fragmenten op iPhone 6, die aan de tijdbalk worden toegevoegd, worden vertraagd tot maximaal 25 procent.

Als u de snelheid van het fragment op Automatisch instelt, wordt de video aan de verwachte snelheid afgespeeld.

1. Voeg een vertraagd fragment toe aan de tijdbalk.
  2. Klik in de tijdbalk op de schildpad die op het fragment verschijnt.
  3. Klik in de aanpassingenbalk op Automatisch.