Uw Apple Gift Card of App Store & iTunes-cadeaubon inwisselen

U kunt uw cadeaubon inwisselen in de App Store, iTunes of de Apple Music-app.

Een cadeaubon inwisselen

U kunt uw cadeaubon inwisselen voor apps, abonnementen enzovoort.

Wissel uw cadeaubon in

Een cadeaubon inwisselen met een iPhone, iPad of iPod touch

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet u mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  3. Tik bovenaan het scherm op de inlogknop  of op uw foto.
  4. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'. Als u 'Wissel cadeaubon of code in' niet ziet staan, logt u in met uw Apple ID.
  5. Tik op 'Gebruik camera' en volg de instructies op het scherm. Als het niet lukt om de cadeaubon in te wisselen, tikt u op 'Enter Code Manually' (Voer code handmatig in) en volgt u de instructies op het scherm.
  6. Tik op 'Gereed'.

Kunt u uw cadeaubon niet inwisselen?

Wanneer u in de Verenigde Staten een cadeaubon inwisselt voor Apple accountsaldo, wordt het saldo mogelijk weergegeven in Apple Wallet.

Meer informatie over het gebruik van Apple Wallet

Een cadeaubon inwisselen op een Mac

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet u mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de App Store op uw Mac.
  3. Klik op uw naam of op de inlogknop in de navigatiekolom.
  4. Klik op 'Wissel cadeaubon in'.
    Mac met de knop 'Wissel cadeaubon in' in de App Store
  5. Klik op 'Gebruik camera' en volg de instructies op het scherm. Als u problemen ondervindt bij het inwisselen van de cadeaubon, voert u uw code handmatig in.

Kunt u uw cadeaubon niet inwisselen?

Een cadeaubon inwisselen op een Windows-pc

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet u mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open iTunes.
  3. Kies 'Account' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster.
  4. Kies 'Inwisselen'.
  5. Log in en volg de instructies op het scherm.

Een cadeaubon inwisselen op uw Android-apparaat

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet u mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de Apple Music-app.
  3. Tik op de menuknop  en tik vervolgens op 'Account'.
  4. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'.
  5. Voer de 16-cijferige code in. Tik vervolgens op 'Wissel in'.

Kunt u uw cadeaubon niet inwisselen?

Als u een cadeaubon per e-mail hebt ontvangen

Om een cadeaubon in te wisselen die iemand u per e-mail heeft toegestuurd, opent u de e-mail en tikt of klikt u op de knop 'Wissel nu in'.

Wat u kunt kopen met deze cadeaubonnen

Wanneer u een Apple Gift Card of App Store & iTunes-cadeaubon inwisselt, kunt u aankopen doen met uw Apple accountsaldo. Bij die aankopen kan het gaan om apps, games, of abonnementen voor bijvoorbeeld Apple Music of iCloud+. Voor sommige aankopen kan uw Apple accountsaldo echter niet worden gebruikt. Lees wat u kunt kopen met uw Apple accountsaldo.

Waar Apple Gift Cards beschikbaar zijn, kunt u uw Apple accountsaldo ook gebruiken om producten en accessoires te kopen op apple.com/nl/ of in de Apple Store-app. Kijk of Apple Gift Cards beschikbaar zijn in uw land of regio.

Op een Android-apparaat kunt u uw cadeaubon gebruiken om een Apple Music-abonnement te kopen. Als u aankopen wilt doen in de App Store, Apple Books, of via de Apple TV-app, hebt u een Apple apparaat nodig.

Meer informatie

De functionaliteit van de App Store en iTunes Store kan verschillen per land of regio. Ontdek welke functies beschikbaar zijn in uw land of regio.