Over 'Maak mijn album compleet', 'Maak mijn seizoen compleet' en 'Maak mijn bundel compleet'

Als u al een onderdeel van een album, seizoen of appbundel hebt gekocht, kunt u de resterende nummers, afleveringen of apps mogelijk krijgen zonder dat u de volledige prijs hoeft te betalen.

Sommige contentaanbieders bieden een muziekalbum, een tv-seizoen of een verzameling apps aan als pakket, voor een gereduceerde prijs. Als u een los nummer of een losse aflevering of app koopt en later besluit om toch de hele verzameling aan te schaffen, kunt u mogelijk alsnog profiteren van de korting voor het album, het seizoen of de bundel, als die nog geldt en het materiaal nog beschikbaar is in de iTunes Store, de Apple TV-app of de App Store.

Lees hier hoe u een seizoenspas voor een tv-programma koopt.

Filmbundels komen niet voor korting in aanmerking als u al een van de films uit zo'n bundel in bezit hebt. De beschikbaarheid van specifieke aanbiedingen om uw album, seizoen of appbundel te completeren kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga voor muziek naar de iTunes Store-app. Ga voor tv-programma's naar de Apple TV-app. Ga voor apps naar de App Store-app.
  2. Zoek het album, het seizoen of de bundel op die u compleet wilt maken. Op de knop 'Koop' van het item ziet u de prijs. Deze is aangepast op basis van wat u al hebt uitgegeven.
  3. Klik op 'Koop'.

Op een Mac of pc

1. Open iTunes.
  2. Ga naar de iTunes Store.
  3. Kies linksboven wat u compleet wilt maken: Muziek of Tv-programma's.
  4. Klik aan de rechterkant onder 'Direct naar' op Maak mijn album compleet of Maak mijn seizoen compleet. Alle in aanmerking komende albums of tv-seizoenen worden weergegeven.
  5. Selecteer het item dat u compleet wilt maken. Op de knop 'Koop' van het item ziet u de prijs. Deze is aangepast op basis van wat u al hebt uitgegeven.
  6. Klik op 'Koop'.

Op een Apple TV of ondersteunde smart-tv

1. Open de Apple TV-app.
  2. Zoek het tv-programma op waarvan u een seizoen compleet wilt maken.
  3. Kies het seizoen dat u compleet wilt maken.
  4. Kies 'Koop'. U ziet nu de prijs, die is aangepast op basis van uw eerdere aankoop.

Meer informatie over 'Maak mijn album compleet'

Items waarmee u uw album compleet kunt maken zijn onder andere:

• Een nummer van een EP.
  • Bonusmateriaal (bijvoorbeeld een muziekvideo) van een album dat in aanmerking komt.
  • Een nummer van een soundtrack, als alle nummers van die soundtrack los te koop zijn.
  • Een nummer dat u per ongeluk hebt verwijderd. U kunt 'Maak mijn album compleet' gebruiken om de rest van het album te downloaden, maar het oorspronkelijk gekochte nummer wordt niet gedownload. Lees hier hoe u reeds aangeschafte muziek opnieuw downloadt.

Items waarmee u uw album niet kunt aanvullen, zijn onder andere:

• Een nummer van een 'Verzamelde werken'-album (bijvoorbeeld Beethoven: Alle symfonieën).
  • Een nummer dat u cadeau hebt gekregen.

Als u een album niet ziet in 'Maak mijn album compleet', kan dat komen omdat de resterende nummers niet in aanmerking komen voor een aangepaste prijs. Dit is het geval als het restbedrag minder is dan de prijs van één nummer.

Meer informatie over 'Maak mijn seizoen compleet'

Items waarmee u uw seizoen compleet kunt maken zijn onder andere:

• Bonusmateriaal zoals 'Alleen dit seizoen'.
  • Een aflevering van een tv-compilatie zoals 'Het beste van 2014'.
  • Een tv-aflevering die u per ongeluk hebt verwijderd. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden, maar de oorspronkelijk gekochte aflevering wordt niet gedownload.
  • Een SD-versie (Standard Definition) van een in aanmerking komende tv-aflevering. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in SD of in HD (High Definition).
  • Een mengeling van SD- en HD-afleveringen van een in aanmerking komende tv-afleveringen. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in SD of in HD.
  • Een HD-versie van een in aanmerking komende tv-aflevering. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in HD.

Items waarmee u uw seizoen niet kunt aanvullen, zijn onder andere:

• Een tv-aflevering van een seizoen dat niet meer in iTunes beschikbaar is.
  • Een tv-aflevering die u cadeau hebt gekregen.

Als u een seizoen niet ziet in 'Maak mijn seizoen compleet', kan dat komen omdat de resterende afleveringen niet in aanmerking komen voor een aangepaste prijs. Dit is het geval als het restbedrag minder is dan de prijs van één aflevering.

Meer informatie over de verschillende manieren om tv-programma's te kopen in de Apple TV-app en de iTunes Store

Meer informatie over 'Maak mijn bundel compleet'

• Wanneer u apps aanschaft als onderdeel van een bundel, wordt elke app afzonderlijk weergegeven in uw aankoopgeschiedenis.
  • Een gratis app uit een bundel wordt niet meegeteld bij 'Maak mijn bundel compleet'.
  • Apps die u cadeau hebt gekregen, tellen niet mee voor het aanvullen van een bundel.