Over 'Maak mijn album compleet', 'Maak mijn seizoen compleet' en 'Maak mijn bundel compleet'

Wanneer u al een onderdeel van een album, seizoen of appbundel hebt gekocht, kunt u de resterende nummers, afleveringen of apps mogelijk krijgen zonder dat u de volledige prijs hoeft te betalen.

Sommige inhoudaanbieders bieden een muziekalbum, een tv-seizoen of een verzameling apps aan als pakket, voor een gereduceerde prijs. Als u een enkel nummer, een enkele aflevering of een enkele app koopt en later besluit de complete verzameling te kopen, kunt u het album, het seizoen of de bundel misschien toch met korting krijgen, als het album, het seizoen of de bundel daarvoor nog in aanmerking komt en nog beschikbaar is in de iTunes Store of App Store.

Als u een seizoen wilt kopen van een tv-programma dat nog wordt uitgezonden, kijkt u of er voor dat tv-programma misschien een seizoenspas of een multipas beschikbaar is

Filmbundels komen niet voor korting in aanmerking als u al een van de films uit zo'n bundel in bezit hebt. De beschikbaarheid van specifieke aanbiedingen om uw album, seizoen of appbundel te completeren kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Afhankelijk van wat u compleet wilt maken, opent u de iTunes Store-app of de App Store-app.
  2. Zoek het album, het seizoen of de bundel op die u compleet wilt maken. Op de knop 'Koop' van het item ziet u de prijs. Deze is aangepast op basis van wat u al hebt uitgegeven.
  3. Klik op 'Koop'.

Op een Mac of pc

1. Open iTunes.
  2. Ga naar de iTunes Store.
  3. Kies linksboven wat u compleet wilt maken: Muziek of Tv-programma's.
  4. Klik aan de rechterkant onder 'Direct naar' op Maak mijn album compleet of Maak mijn seizoen compleet. Alle geschikte albums of tv-seizoenen worden weergegeven.
  5. Selecteer het item dat u compleet wilt maken. Op de knop 'Koop' van het item ziet u de prijs. Deze is aangepast op basis van wat u al hebt uitgegeven.
  6. Klik op 'Koop'.

Meer informatie over 'Maak mijn album compleet'

Items waarmee u uw album compleet kunt maken zijn onder andere:

• Een nummer van een EP.
  • Bonusmateriaal (bijvoorbeeld een muziekvideo) van een album dat in aanmerking komt.
  • Een nummer van een soundtrack, als alle nummers van die soundtrack los te koop zijn.
  • Een nummer dat u per ongeluk hebt verwijderd. U kunt 'Maak mijn album compleet' gebruiken om de rest van het album te downloaden, maar het oorspronkelijk gekochte nummer wordt niet gedownload. Lees hoe u reeds aangeschafte muziek opnieuw downloadt.

Items waarmee u uw album niet kunt aanvullen, zijn onder andere:

• Een nummer van een 'Verzamelde werken'-album (bijvoorbeeld Beethoven: Alle symfonieën).
  • Een nummer dat u cadeau hebt gekregen.

U ziet mogelijk geen album in 'Maak mijn album compleet' omdat de resterende nummers niet in aanmerking komen voor een aangepaste prijs. Het restbedrag is minder dan de prijs van één nummer.

Meer informatie over 'Maak mijn seizoen compleet'

Items waarmee u uw seizoen compleet kunt maken zijn onder andere:

• Bonusmateriaal zoals 'Alleen dit seizoen'.
  • Een aflevering van een tv-compilatie zoals 'Het beste van 2014'.
  • Een tv-aflevering die u per ongeluk hebt verwijderd. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden, maar de oorspronkelijk gekochte aflevering wordt niet gedownload.
  • Een SD-versie (Standard Definition) van een in aanmerking komende tv-aflevering. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in SD of in HD (High Definition).
  • Een mengeling van SD- en HD-afleveringen van een in aanmerking komende tv-afleveringen. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in SD of in HD.
  • Een HD-versie van een in aanmerking komende tv-aflevering. U kunt 'Maak mijn seizoen compleet' gebruiken om de rest van het seizoen te downloaden in HD.

Items waarmee u uw seizoen niet kunt aanvullen, zijn onder andere:

• Een tv-aflevering van een seizoen dat niet meer in iTunes beschikbaar is.
  • Een tv-aflevering die u cadeau hebt gekregen.

U ziet mogelijk geen seizoen in 'Maak mijn seizoen compleet' omdat de resterende afleveringen niet in aanmerking komen voor een aangepaste prijs. Het restbedrag is minder dan de prijs van één aflevering.

Lees meer over de verschillende manieren om tv-programma's aan te schaffen in de iTunes Store.

Meer informatie over 'Maak mijn bundel compleet'

• Wanneer u apps als onderdeel van een bundel aanschaft, wordt elke app afzonderlijk weergegeven in uw aankoopgeschiedenis.
  • Een gratis app uit een bundel wordt niet meegeteld bij 'Maak mijn bundel compleet'.
  • Apps die u cadeau hebt gekregen, tellen niet mee voor het aanvullen van een bundel.