OS X Server: verlopen pushcertificaten verlengen

Als het certificaat dat u gebruikt met de Apple Push Notification Service (APNS) is verlopen, kunt u het verlengen via OS X Server.

Gebruik deze stappen om verlopen certificaten voor pushberichtgeving te verlengen:

1. Open het programma OS X Server.

2. Selecteer de server in de navigatiebalk van het programma Server en klik vervolgens op 'Instellingen'.

3. Klik op de knop 'Wijzig' naast de optie 'Schakel Apple-pushberichtgeving in'.

4. Voer in het geopende venster de Apple ID van uw organisatie in en klik vervolgens op 'Verleng' om het verlopen certificaat te verlengen.

5. Schakel de optie 'Schakel Apple-pushberichtgeving in' uit (maak de selectie ongedaan).

6. Schakel de optie 'Schakel Apple-pushberichtgeving in' in (selecteer de optie).