iPod touch: ondersteunde bestandsindelingen

De volgende audiobestandsindelingen worden ondersteund door de iPod touch. Deze lijst is inclusief indelingen voor gesproken boeken en podcasts:

• AAC (M4A, M4B, M4P, tot 320 kbps)
  • Apple Lossless (een gecomprimeerde indeling met hoge kwaliteit)
  • MP3 (tot 320 kbps)
  • MP3 Variable Bit Rate (VBR)
  • WAV
  • AA (audible.com gesproken woorden, indelingen 2, 3 en 4)
  • AIFF

De volgende videobestandsindelingen worden ondersteund door de iPod touch.

• H.264 (Baseline Profile Level 3.0)
  • MPEG-4 (Simple Profile)

iPod touch biedt geen ondersteuning voor WMA, MPEG Layer 1, MPEG Layer 2 audiobestanden of audible.com indeling 1.

Als u muzieknummers of videoclips in uw iTunes-bibliotheek hebt die niet worden ondersteund door de iPod touch, kunt u deze wellicht converteren naar een indeling die door de iPod touch wordt ondersteund. Raadpleeg de Help bij iTunes voor meer informatie.