Een GarageBand-nummer toevoegen aan een Clips-video

Voeg je eigen soundtracks toe aan video's op een iPhone of iPad met de nieuwste versie van de Clips-app. Maak een nummer aan met GarageBand voor iOS en volg de stappen in dit artikel.

Een GarageBand-nummer delen met Clips

Deel eerst het GarageBand-nummer met Clips.

1. Open GarageBand op een iPhone of iPad. Zoek vervolgens het nummer dat je wilt gebruiken in de nummerkiezer.

2. Tik op 'Selecteer' in de nummerkiezer, tik op het nummer dat je wilt gebruiken en tik vervolgens op de deelknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

3. Tik in het scherm 'Deel nummer' op 'Nummer'.

4. Selecteer de audiokwaliteit van het nummer, voer informatie over het nummer in en tik op 'Deel'.

5. Tik op 'Kopieer naar Clips' in het deelvenster. GarageBand exporteert het nummer naar Clips, dat automatisch wordt geopend.

Het nummer toevoegen in Clips

Voeg vervolgens het nummer toe aan een nieuw of bestaand Clips-project.

1. Tik op 'Nieuw project' om een nieuwe video aan te maken. Tik op een project om een nummer aan een bestaande video toe te voegen.

2. Tik in het venster 'Muziek' op de afspeelknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om naar een ​​voorbeeld van het nummer te luisteren. Als het je bevalt, tik je op 'Gereed'. Als het je niet bevalt, tik je op 'Verwijder' naast 'Geïmporteerde audio'. Als je het nummer toch wilt gebruiken nadat je het hebt verwijderd, deel je het opnieuw vanuit GarageBand.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  3. Als je het nummer aan een nieuwe video toevoegt, neem je een nieuw videofragment op. Als je het nummer aan een bestaande video toevoegt, sla je deze stap over.

4. Tik op de afspeelknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om het nummer samen met de video af te spelen. Het GarageBand-nummer wordt automatisch afgespeeld in je video en wordt ingekort op basis van de lengte van de video.

5. Als je alleen het GarageBand-nummer wilt beluisteren en niet de overige audio opgenomen in de video, tik je op de tijdbalk en vervolgens op de knop 'Geluid uit'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding. Als je meerdere fragmenten op de tijdbalk hebt, schakel je het geluid van ieder fragment afzonderlijk uit.