Om sikkerhetsinnholdet i fastvareoppdatering 6A326 for AirPods, fastvareoppdatering 6F8 for AirPods og fastvareoppdatering 6F8 for Beats

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i fastvareoppdatering 6A326 for AirPods, fastvareoppdatering 6F8 for AirPods og fastvareoppdatering 6F8 for Beats.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Apples sikkerhetsutgivelser.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Fastvareoppdatering 6A326 for AirPods, fastvareoppdatering 6F8 for AirPods og fastvareoppdatering 6F8 for Beats

Utgitt 25. juni 2024

Bluetooth

Tilgjengelig for AirPods (2. generasjon og nyere), AirPods Pro (alle modeller), AirPods Max, Powerbeats Pro og Beats Fit Pro

Virkning: Når hodetelefonene forsøker å koble til en av de tidligere sammenkoblede enhetene dine, kan en angriper som befinner seg innenfor Bluetooth-rekkevidde, være i stand til å forfalske den tiltenkte kildeenheten og få tilgang til hodetelefonene dine

Beskrivelse: Et problem med autentisering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2024-27867: Jonas Dreßler

Fastvareoppdateringer leveres automatisk mens hodetelefonene er parkoblet og innenfor Bluetooth-rekkevidden til iPhone, iPad eller Mac.

Du kan kontrollere fastvareversjonen til de trådløse hodetelefonene i Bluetooth-innstillingene på enheten din. På iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. På Mac går du til Systemvalg > Bluetooth. Trykk deretter på info-knappen ved siden av hodetelefonene.

Finn ut mer om fastvareoppdateringer for AirPods

Finn ut mer om fastvareoppdateringer for Beats

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.