Finn lagrede passord og tilgangsnøkler på Mac

Finn, endre eller slett lagrede passord og tilgangsnøkler på Macen, og hold dem oppdatert på alle enhetene dine.

Se lagrede passord og tilgangsnøkler i Systeminnstillinger

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger.

2. Klikk på Passord.

3. Logg på med Touch ID, eller tast inn passordet til brukerkontoen din.

4. Velg et nettsted, og klikk deretter på Vis detaljer-knappenNo alt supplied for Image.

Du kan finne lagrede passord og tilgangsnøkler i Innstillinger på Mac.
    • For å slette et passord, klikk på Slett passord

• Hvis du vil oppdatere et passord, klikker du på Rediger, endrer passordet og deretter klikker du på Arkiver.

Se lagrede passord og tilgangsnøkler i Safari

1. Åpne Safari.

2. På Safari-menyen velger du Innstillinger (eller Valg) og klikker på Passord.

3. Logg på med Touch ID, eller tast inn passordet til brukerkontoen din.

4. Velg et nettsted, og klikk deretter på Vis detaljer-knappenNo alt supplied for Image.

På Mac kan du se lagrede passord og tilgangsnøkler i Safari-innstillingene.
    • For å slette et passord, klikk på Slett passord.

• Hvis du vil oppdatere et passord, klikker du på Rediger, endrer passordet og deretter klikker du på Arkiver.

Be Siri om å finne lagrede passord

Aktiver Siri og si deretter noe som «Vis passordene mine».

Hvis du ikke finner et passord eller en tilgangsnøkkel du har lagret

• Kontroller at du ser alle passordene og tilgangsnøklene dine. Systeminnstillinger-skjermen skal vise Passord øverst, ikke navnet på en Delte passord-gruppe eller Mine passord.

• Sjekk Nylig slettet: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på Passord og deretter på Nylig slettet.

• Hvis du har flere Apple-enheter, må du påse at iCloud-nøkkelring er slått på.

• Når du flytter et passord eller en tilgangsnøkkel til en Delte passord-gruppe, er passordet eller tilgangsnøkkelen kun synlig på enheter med kompatibel programvare. Hvis du ikke finner et lagret passord eller en lagret tilgangsnøkkel som du flyttet til en delt gruppe på en annen enhet, må du kontrollere at Macen har macOS Sonoma eller nyere.

Lagre passord og tilgangsnøkler på tvers av enhetene dine med iCloud-nøkkelring

iCloud-nøkkelring holder passordene dine, tilgangsnøklene dine og annen sikker informasjon oppdatert på alle enhetene dine, inkludert iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC.

Bruk Autoutfyll til å lagre kredittkortopplysningene dine

Autoutfyll skriver automatisk inn slikt som tidligere lagrede kredittkortopplysninger, kontaktinformasjon fra Kontakter-appen med mer.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Autoutfyll i Safari på Mac