Finn modellnummeret til iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du finner enhetens modellnummer.

Se i Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Til høyre for modellnummeret finner du delenummeret. Trykk på delenummeret for å finne modellnummeret.

Bilde som viser Om-skjermen.

Se på enheten

For å finne modellnummeret på en iPhone 8 eller nyere modell som har en SIM-skuff, fjerner du SIM-skuffen og ser i sporet. Sørg for at du har sterk belysning ovenfra. Modellnummeret er på oversiden – den samme siden som skjermen er på.

SIM-skuffen på en iPhone.

iPhone-modeller som kun støtter eSIM har ikke SIM-skuff. Du finner modellnummeret på Lightning- eller USB-C-kontakten. Sørg for at du har sterk belysning ovenfra. Modellnummeret står på oversiden av kontakten – siden med skjermen.

Lightning-kontakten på en iPhone 14.

På iPhone 7 eller eldre, iPad eller iPod touch finner du modellnummeret på baksiden av enheten.

Bilde som viser hvor modellnummeret er på baksiden av en iPhone.