Hvis der vises dubletter af kontakter efter indstilling af iCloud-kontakter

Følg disse trin, hvis du indstiller iCloud-kontakter på din Mac eller pc og derefter får vist dubletter af kontakter.

Før du begynder

• Hvis der vises dubletter i Kontakter på iCloud.com, skal du gå til Apple-support for at få hjælp.

• Følg trinnene nedenfor, hvis der kun vises dubletter af kontakter på computeren og ikke på iCloud.com.

Sådan fjerner du dubletter af kontakter

Følg de relevante trin for dit operativsystem.

På din Mac

1. Kopier dine kontakter.

2. Åbn Kontakter.

3. Gå til menuen Kort, og vælg Kort > Søg efter dubletter.

4. Klik på Kombiner, når du bliver bedt om det.

5. Gentag trin 2 og 3, indtil der ikke findes flere dubletter.

6. Lav endnu en kopi af dine iCloud-kontakter.

På Windows-pc

Læs følgende Microsoft-artikler for at få hjælp:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.