Mac mini (loppuvuosi 2012) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 3,6 cm

• Leveys: 19,7 cm

• Syvyys: 19,7 cm

• Paino: 1,22 kg1

Prosessori

• 2,5 GHz

• 2,5 GHz kaksiytiminen Intel Core i5 (Turbo Boost jopa 3,1 GHz) ja 3 Mt L3-välimuistia

• 2,3 GHz

• 2,3 GHz neliytiminen Intel Core i7 (Turbo Boost jopa 3,3 GHz) 6 Mt L3-välimuistilla

• Valinnainen 2,6 GHz neliytiminen Intel Core i7 (Turbo Boost jopa 3,6 GHz).

Tallennustila

• 2,5 GHz

• 500 Gt (5400 kierr./min) kovalevy2

• 2,3 GHz

• 1 Tt (5400 kierr./min) kovalevy2

• Valinnaisena 256 Gt SSD-levy tai 1 Tt Fusion Drive.

Grafiikka

• Intel HD Graphics 4000 -näytönohjain

Muisti

• 4 Gt (kaksi 2 Gt) 1600 MHz DDR3 -muistia

• Valittavana jopa 8 Gt tai 16 Gt.

Videotuki

Tuki jopa kahdelle näytölle 2560 x 1600 pikselin tarkkuudella, molemmat miljoonissa väreissä

Thunderboltin digitaalinen videolähtö

• Natiivi Mini-DisplayPort-lähtö

• DVI-lähtö Mini-DisplayPort–DVI-sovittimella (myydään erikseen)

• VGA-lähtö Mini-DisplayPort–VGA-sovittimella (myydään erikseen)

• Dual-link DVI -lähtö Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimella (myydään erikseen)

HDMI-videolähtö

• Tukee 1080p tarkkuutta jopa 60 Hz saakka

DVI-lähtö HDMI–DVI-sovittimen kautta (myydään erikseen)

Ääni

No alt supplied for Image
  • Äänen linjatulon miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Äänen linjalähdön/kuulokkeiden miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Monikanavaista äänilähtöä tukeva HDMI-portti

• Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia

• Sisäinen kaiutin

Liitännät ja laajennettavuus

• Thunderbolt-portti (jopa 10 Gb/s)

• FireWire 800 -portti (jopa 800 Mb/s)

• Neljä USB 3 -porttia (jopa 5 Gb/s)

• HDMI-portti

• SDXC-korttipaikka

• Gigabitin ethernet-portti

• Äänen tulo/lähtö

• Infrapunavastaanotin

Yhteydet

• Wi-Fi

• Langaton 802.11n -verkkotoiminto;3 IEEE 802.11a/b/g -yhteensopiva

• Bluetooth

• Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka

• Ethernet

• 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-liitin)

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100 – 240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50 - 60 Hz, yksivaiheinen

• Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 85 W

• Käyttölämpötila: 10°– 35° C

• Varastointilämpötila: -40°–47° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5 - 95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3000 m saakka

• Tyypillinen akustinen suorituskyky, äänenpaine (käyttäjän paikalla):4

• Kaksiytiminen malli: 12 dBA toimettomana

• Neliytiminen malli: 15 dBA toimettomana

Rajoitettu takuu ja huolto

Mac minin mukana tulee 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Hankkimalla AppleCare Protection Planin voit laajentaa tietokoneen huoltotakuun ja tuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä. Vain AppleCare Protection Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja varmistaa, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama huoltoteknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Lisätietoja saat Applen tukisivuilta tai numerosta 0800 96162.

Pakkauksessa

• Mac mini

• HDMI–DVI-sovitin

• Virtajohto

Mukana tulevat ohjelmat

• OS X Mountain Lion: Maailman edistyksellisin käyttöjärjestelmä.Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä

• Mac App Store

• Safari

• Mail

• Viestit

• Kalenteri

• Yhteystiedot

• Muistutukset

• Muistiinpanot

• Time Machine

• FaceTime

• Photo Booth

• Game Center

• iTunes

• iLife: iPhoto, iMovie ja GarageBand

Tilauskokoonpanot

Valitse Mac mini -kokoonpanoosi nämä vaihtoehdot vain Apple Online Storesta.

• 2,6 GHz neliytiminen Intel Core i7 -prosessori

• 8 Gt DDR3-muistipäivitys

• 16 Gt DDR3-muistipäivitys

• 256 Gt SSD-levy

• 1 Tt Fusion Drive -asema

• Apple Remote -kaukosäädin

Ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään.Lue lisätietoja Ympäristö

Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei BFR-aineita

• Ei PVC:tä5

• Helposti kierrätettävä alumiinikotelo

• Täyttää ENERGY STAR 5.2 -vaatimukset

• EPEAT Gold -luokitus6

Apple ja ympäristö

Lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Tai lue tuotteiden ympäristöraportit, kun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Macin tai PC:n kierrättämisestä.

Akustinen suorituskyky

ILMOITETUT MELUPÄÄSTÖT ISO 9296:n mukaisesti

Äänitehon taso

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Äänenpaineen taso

Käyttäjän asema

LpAm (dB)

2,3 GHz

2,5 GHz

2,3 GHz

2,5 GHz

Vapaa

2,6

2,6

14

12

Kovalevyn käyttö

2,7

2,6

16

14

CD-aseman käyttö

N/A

N/A

N/A

N/A

1. LWAd on tilastollinen A-painotettu äänitehon tason yläraja (pyöristettynä lähimpään 0,1 B:iin).

2. LpAm on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään dB:iin).

3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli).

Lisävarusteet

Mac-ohjelmat

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

Grafiikka ja näytöt

• Apple Thunderbolt Display

• Applen Mini-DisplayPort–DVI-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–VGA-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

AirPort ja langattomuus

• Time Capsule

• AirPort Express -tukiasema

• AirPort Extreme -tukiasema

• Applen Magic Trackpad

• Applen langaton näppäimistö

• Applen Magic Mouse

Muut lisävarusteet

• Applen USB SuperDrive

• Applen näppäimistö

• AppleCare Protection Plan

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua ja 1 Tt = biljoona tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Langattomaan internet-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja internet-yhteys; saattaa olla maksullinen. Kaikki internet-palveluntarjoajat eivät vielä tue AirPortia.

4. Akustiikka on mitattu tyypillisestä käyttöpaikasta istuttaessa tavallisen Mac mini -järjestelmän edessä. Akustiikka voi vaihdella kokoonpanosta riippuen.

5. Ilman PVC:tä valmistettu virtajohto on saatavilla kaikkialla muualla paitsi Manner-Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Etelä-Afrikassa.

6. Mac mini on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.