Download - Bonjour Print Services voor Windows

Systeemvereisten:

Bonjour Print Services ondersteunt Windows XP Service Pack 2 of hoger maar we bevelen u ten zeerste het volgende aan:

* Windows XP Service Pack 3

* Windows Vista Service Pack 2

* Windows 7

Bestandsgrootte: 5,18 MB

Download

Met Bonjour Print Services voor Windows kunt u Bonjour-printers vanaf uw Windows-pc via de Bonjour Printer Wizard vinden en configureren.

Gebruik Windows Update om ervoor te zorgen dat u het nieuwste servicepack hebt geïnstalleerd op uw computer.

Printervereisten

Bonjour Print Services is geschikt voor:

• netwerkprinters via Wi-Fi of Ethernet

• USB-printers die via een Mac of AirPort-basisstation worden gedeeld

Firewall-vereisten

Het Bonjour-netwerkprotocol verstuurt en ontvangt netwerkpakketten via UDP-poort 5353. Het installatieprogramma van Bonjour configureert de Windows-firewall naar behoren tijdens de installatie op ondersteunde systemen. Als u echter een "persoonlijke firewall" hebt ingeschakeld, moet u ervoor zorgen dat UDP-poort 5353 is geopend zodat Bonjour correct kan werken.

Wat biedt deze update u

Dit pakket installeert de Bonjour Printer Wizard in "\Program Files\Bonjour Print Services" en maakt een snelkoppeling op het bureaublad.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: