Download icon

Yhdistetty Mac OS X v10.6.2 -päivitys

Päivitystä 10.6.2 suositellaan kaikille Mac OS X Snow Leopard -käyttöjärjestelmän käyttäjille. Päivitys sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta sekä:

• korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa järjestelmän odottamattoman uloskirjautumisen
  • korjaa graafisen vääristymän Safarin Top Sites-seinässä
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Spotlight-hakutulokset eivät näytä Exchange-yhteystietoja
  • korjaa ongelman, joka estää todentautumisen ylläpitäjänä
  • korjaa ongelmia käytettäessä NTFS- ja WebDAV-tiedostopalvelimia
  • parantaa valikkoekstrojen luotettavuutta
  • korjaa ongelman liittyen neljän sormen pyyhkäisyeleeseen
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Mail lopettaa odottamatta toimintansa Exchange-palvelinta käyttöön otettaessa
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Osoitekirja ei reagoi sitä muokattaessa
  • korjaa ongelman lisättäessä kuvia Osoitekirjan yhteystietoihin
  • korjaa ongelman, joka estää internetistä ladattujen tiedostojen avaamisen
  • parantaa Safari-liitännäisten luotettavuutta
  • parantaa iWorkin, iLifen, Aperturen, Final Cut Studion, MobileMen ja iDiskin yleistä luotettavuutta
  • korjaa ongelman, joka aiheuttaa tietojen poistamisen vierailutunnusta käytettäessä

Lisätietoja päivityksestä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT3874?viewlocale=fi_FI.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tiedoston koko: 479 Mt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet