Mac OS X 10.6:n Java-päivitys 17

Järjestelmävaatimukset: Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard

Tiedoston koko: 69,54 Mt

Lataa

Mac OS X 10.6:n Java-päivitys 17 parantaa suojausta, luotettavuutta ja yhteensopivuutta päivittämällä Java SE 6:n versioon 1.6.0_65. Tämä päivitys ottaa käyttöön Java-liitännäisen verkkosivustokohtaisen hallinnan Safari 5.1.9:ssä tai uudemmassa.

Lopeta kaikki verkkoselaimet ja Java-ohjelmat ennen tämän päivityksen asentamista.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT5946?viewlocale=fi_FI.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어