Download - Java voor OS X 2017-001

Bestandsgrootte: 63,98 MB

Download

Java voor macOS 2017-001 installeert de verouderde Java 6-runtime voor macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.10 Yosemite, macOS 10.9 Mavericks, macOS 10.8 Mountain Lion en macOS 10.7 Lion.

Dit pakket is uitsluitend bedoeld voor de ondersteuning van verouderde software en installeert dezelfde verouderde versie van Java 6 die bij 2015-001, 2014-001 en 2013-005 wordt meegeleverd. Stop alle Java-programma’s voordat u deze update installeert.

Stop alle Java-programma’s voordat u deze update installeert.

Raadpleeg http://support.apple.com/kb/HT6133?viewlocale=nl_NL voor meer informatie over deze update.

Raadpleeg http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL voor meer informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Houd uw software up-to-date. Als u Java nodig hebt, downloadt u de nieuwste versie van Java voor OS X rechtstreeks vanaf Oracle https://www.java.com/nl

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어