Download - AirPort-configuratieprogramma 5.6.1 voor Windows

Systeemvereisten:

• Windows 7

Bestandsgrootte: 10,31 MB

Download

Met AirPort-configuratieprogramma 5.6.1 kunt u de nieuwe AirPort Express met simultaneous dual-band 802.11n configureren en beheren.

Voor de meest recente informatie over de AirPort-software kijkt u op de volgende website van Apple: Apple Supportdownloads

Meer informatie over Apple Wi-Fi vindt u op: http://www.apple.com/nl/wifi/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: