Uppgraderare för iPhoto-bibliotek 1.1

Systemkrav:

• OS X Lion 10.7

• OS X Snow Leopard 10.6.8 eller senare

Filstorlek: 11,28 MB

Hämta

Med det här verktyget kan du förbereda bibliotek från iPhoto 7 eller tidigare så att de kan uppgraderas med den nuvarande versionen av iPhoto.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어