Verwijderprogramma Flashback-malware

Systeemvereisten: OS X Lion without Java installed

Bestandsgrootte: 356 KB

Download

Deze update verwijdert de meest voorkomende varianten van de Flashback-malware. Deze update bevat hetzelfde malware-verwijderprogramma als Java voor OS X 2012-003.

Deze update wordt aanbevolen voor alle Mac-gebruikers die Java niet hebben geïnstalleerd.

Ga voor meer informatie over deze update naar: http://support.apple.com/kb/HT5246?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어