OS X Skivåterställningsassistent

Systemkrav:

• En Mac-dator med OS X med befintlig Återställnings-HD

• En extern USB-hårddisk eller ett USB-minne med minst 1 GB ledigt utrymme

Filstorlek: 1,07 MB

Hämta

OS X Återställning är inbyggt i OS X och ger dig möjlighet att reparera hårddiskar eller installera om OS X utan installationsskivor.

OS X Skivåterställningsassistent gör att du kan skapa OS X Återställning på en extern enhet med alla de möjligheter som den inbyggda OS X Återställning har. Du kan återställa OS X, reparera enheten med Skivverktyg, återställa från en säkerhetskopia i Time Machine eller surfa på webben med Safari.

Obs! För att kunna skapa en extern OS X Återställning med OS X Skivåterställningsassistent, måste Mac-datorn ha en befintlig Återställnings-HD.

Skapa en extern OS X Återställning genom att hämta programmet OS X Skivåterställningsassistent. Mata in en extern hårddisk, starta OS X Skivåterställningsassistent, markera hårddisken där du vill installera programmet och följ instruktionerna på skärmen.

När OS X Skivåterställningsassistent har slutförts kommer den nya partitionen inte att visas i Finder eller Skivverktyg. För att komma åt OS X Återställning ska du starta om datorn samtidigt som du håller ned alternativtangenten. Välj Återställnings-HD i Starthanteraren.

Detaljerad information om den här uppdateringen finns på: Om OS X Skivåterställningsassistent.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어