Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk

Systemkrav:

• En Mac som kjører OS X med en eksisterende Gjenopprettings-HD

• En ekstern USB-harddisk eller en stasjonspinne med minst 1 GB ledig plass

Filstørrelse: 1,07 MB

Last ned

OS X-gjenoppretting er innebygd i OS X, og lar deg reparere disker eller installere OS X på nytt uten at du trenger en fysisk disk.

Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk lar deg opprette OS X-gjenoppretting på en ekstern stasjon som har samme funksjonalitet som den innebygde OS X-gjenoppretting: installere OS X på nytt, reparere disken med Diskverktøy, gjenopprette fra en Time Machine-sikkerhetskopi eller bruke Internett med Safari.

Merk

: Hvis du skal kunne opprette en ekstern OS X-gjenoppretting ved å bruke Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk, må Mac-maskinen ha en eksisterende Gjenopprettings-HD.

Hvis du skal opprette en ekstern OS X-gjenoppretting, laster du ned programmet Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk. Sett inn en ekstern stasjon, start Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk, velg stasjonen der du vil installere, og følg instruksjonene på skjermen.

Når Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk er fullført, vil ikke den nye partisjonen være synlig i Finder eller Diskverktøy. For å få tilgang til OS X-gjenoppretting må du omstarte datamaskinen mens du holder nede Tilvalg-tasten. Velg Gjenopprettings-HD fra Startup Manager.

Hvis du ønsker detaljert informasjon om denne oppdateringen, kan du besøke Om Assistent for OS X-gjenopprettingsdisk.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어