Download icon

OS X:n palautuslevyapuri

OS X:n palautuksen avulla voit korjata levyjä ja asentaa OS X:n uudelleen ilman fyysistä levyä. Toiminto on sisäänrakennettu OS X:ään.

OS X:n palautuslevyapurilla voidaan luoda ulkoiselle asemalle OS X:n palautus, jolla voidaan suorittaa samat toimenpiteet kuin sisäänrakennetulla OS X:n palautuksella. Nämä toimenpiteet ovat OS X:n asentaminen uudelleen, levyn korjaaminen Levytyökalulla, palauttaminen Time Machine -varmuuskopiosta ja Internetin käyttäminen Safarilla.

Huomautus: Ulkoisen OS X:n palautustoiminnon luominen OS X:n palautusapurilla edellyttää, että Macissa on palautusosio.

Lataa OS X:n palautuslevyapuri-ohjelma, niin voit luoda ulkoisen OS X:n palautustoiminnon. Yhdistä ulkoinen asema tietokoneeseen, käynnistä OS X:n palautuslevyapuri, valitse asema, johon haluat asentaa, ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kun OS X:n palautuslevyapuri on valmis, uutta osiota ei näy Finderissa tai Levytyökalussa. Voit siirtyä OS X:n palautukseen siten, että käynnistät tietokoneen uudelleen ja pidät samalla Optio-näppäintä painettuna. Valitse palautusosio Startup Managerista.

Tarkat tiedot tästä päivityksestä ovat artikkelissa Tietoja OS X:n palautuslevyapurista.

Tiedoston koko: 1,07 Mt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet