Hvis skærmdublering eller streaming ikke virker på din AirPlay-kompatible enhed

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan streame indhold med AirPlay, dublere skærmen på din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV eller smart-tv eller har andre problemer med at bruge AirPlay.

Prøv først disse trin

Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

1. Sørg for, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt og er tæt på hinanden.

2. Kontroller, at enhederne er opdateret med den nyeste software og er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

3. Genstart de enheder, du vil bruge med AirPlay eller skærmdublering.

4. Hvis du forsøger at streame indhold til en enhed, du har konfigureret i appen Hjem, skal du tjekke, at Hjem-indstillingerne ikke begrænser AirPlay. Åbn appen Hjem, tryk eller klik på knappen Mere[icon], vælg Hjem-indstillinger, og vælg derefter Højttalere og TV for at justere dine Hjem-indstillinger efter behov.

5. Hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode på dit Apple TV, skal du tjekke dine adgangsbegrænsninger for Apple TV. Alternativt skal du muligvis justere dine adgangskodeindstillinger for AirPlay.

Har du stadig brug for hjælp?

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du oplever andre problemer med at bruge AirPlay.

Hvis din musik stopper uventet

Hvis din musik stopper uventet, kan du bruge din enhed eller Siri til at starte musikken igen. I nogle situationer kan det ske, at appen Hjem bruger din HomePod,* dit Apple TV eller din AirPlay-kompatible højttaler som primær lydkilde til streaming af musik (også selvom din HomePod* eller dit Apple TV ikke aktuelt afspiller musik). Hvis du bruger Siri på den pågældende enhed eller udfører en anden opgave, kan det få afspilningen til at stoppe overalt. Du kan også bruge en iOS-enhed eller computer med iTunes som lydkilde for i stedet at streame musik manuelt.

Hvis du ser video, men ikke kan høre lyd

Hvis du ikke kan høre lyd, når du streamer video fra din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV, skal du sørge for, at der er skruet op for lyden, og at iOS-enheden og tv'et eller modtageren ikke er indstillet til lydløs.

Hvis du stadig ikke kan bruge AirPlay efter at have prøvet disse trin, skal du kontakte Apple-support.

*HomePod er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.