Hvis du har dubletter af begivenheder i din iCloud-kalender

Følg nedenstående trin, hvis der vises dubletter af kalendere eller begivenheder på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc efter indstilling af iCloud-kalender.

Afmeld abonnement på kalendere på din iPhone

Læs, hvad du skal gøre, hvis du får uønskede kalenderinvitationer eller begivenhedsnotifikationer på din iPhone.

Skjul og vis kalendere på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Sådan skjuler og viser du kalendere i appen Kalender på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Kalendere.

2. Vælg eller fravælg afkrydsningsfeltet for en kalender på kalenderlisten for at vise eller skjule denne kalenders begivenheder.

Sådan skjuler og viser du kalendere i appen Kalender på din Mac:

1. Vælg Vis > Vis kalenderliste.

2. Vælg eller fravælg afkrydsningsfeltet for en kalender på kalenderlisten for at vise eller skjule denne kalenders begivenheder. Hvis du vil vise eller skjule begivenheder fra alle kalendere, skal du trykke på Kommandotasten, mens du vælger eller fravælger afkrydsningsfeltet for en af kalenderne.

Skjul og vis kalenderen for mærkedage og fødselsdage

Sådan skjuler og viser du mærkedage og fødselsdage i appen Kalender på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Ferie- og helligdage og på Fødselsdage for at inkludere nationale mærkedage og fødselsdage fra Kontakter i dine begivenheder.

2. Vælg eller fravælg Vis mærkedagskalender eller Vis fødselsdagskalender.

Sådan skjuler og viser du mærkedage og fødselsdage i appen Kalender på din Mac:

1. Vælg Kalender > Indstillinger, og klik derefter på Generelt.

2. Vælg eller fravælg Vis fødselsdagskalender.

Hvis der vises flere fødselsdagsbegivenheder for en kontakt på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du kontrollere, om du har flere kontaktkort for den pågældende person. Åbn appen Kontakter, tryk på feltet Søg foroven, og indtast derefter navnet på kontakten. Hvis der vises flere resultater for samme kontakt, skal du trykke på kontakten. Tryk derefter på Rediger for at administrere, slette eller kombinere kontaktoplysningerne.

Slet lokale kalendere på din Mac eller Windows-pc

Sådan sletter du lokale kalendere på din Mac:

1. Lav en kopi af dine iCloud-kalenderdata.

2. Gå til afsnittet På min Mac, og klik på den kalender, der skal slettes.

3. Du kan slette kalenderen på to måder:

• Vælg Rediger > Slet.

• Højreklik, og vælg Slet.

Sådan sletter du lokale kalendere på din pc:

1. Lav en kopi af dine iCloud-kalenderdata.

2. Gå til Mine kalendere på din pc: Højreklik på den kalender, der skal slettes, og vælg Slet kalender. Det er ikke muligt at slette standardkalenderen i Outlook, men det skulle være muligt at slette alle andre kalendere, som du har tilladelse til at slette.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.