Sprog

iCloud: Fejlfinding af programmet Find min iPhone

Symptomer

Når du indstiller Find min iPhone på iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac-computer, kan du bruge Find min iPhone på en anden enhed (f.eks. en vens iPhone eller iPad) til at finde den mistede enhed, få den til at afspille en lyd eller vise en besked på skærmen, eller du kan slette enheden. Hvis disse funktioner ikke virker som forventet, skal du prøve fremgangsmåden til fejlfinding i denne artikel. Bemærk: Der findes også fejlfindingsoplysninger til Find min iPhone-tjenesten .

Løsning

Skjul alle afsnit | Vis alle afsnit

Generel fejlfinding

Forældet software kan forhindre installering eller brug af Find min iPhone-app'en, så den bedste metode til at starte fejlfinding er at opdatere softwaren.

Du ikke kan logge på Find min iPhone-app'en

Hvis den generelle fejlfinding ikke løser problemet, skal du prøve denne fremgangsmåde:

• Sørg for, at du er logget på med det Apple-id, som du bruger sammen med iCloud.
    Når enheden er indstillet til at bruge en adgangskode, bliver du kun bedt om at logge på, første gang du åbner Find min iPhone. Du kan indstille en adgangskode ved at gå til Indstillinger > Generelt > Lås med kode (eller Adgangskode og fingeraftryk). Tryk på Slå kode til.
  • Prøv at logge på via computeren: Gå til iCloud.com, log på, og vælg Find min iPhone-webprogrammet.
  • iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Kontroller, om datoen og klokkeslættet er korrekt.

Beskeden "Ingen enheder registreret" vises

Denne besked vises, hvis du ikke har indstillet enheder til din iCloud-konto og Find min iPhone er slået til. Hvis du stadig har adgang til enheden, skal du gå til Indstillinger > iCloud. Sørg for, at Find min iPhone er slået til.

Hvis beskeden "Din enhed kan ikke længere lokaliseres" vises

Denne besked betyder, at Lokalitetstjenester blev slået fra på enheden, mens du brugte Find min iPhone til at finde den. Find min iPhone kan ikke finde enheden, men du kan stadig bruge app'en til følgende:

• Få enheden til at afspille en lyd
  • Vise en besked på skærmen
  • Låse enheden (med låsefunktionen i iOS 5.1.1 og ældre versioner, eller funktionen Mistet i iOS 6 og nyere versioner)
  • Slet enheden.

Bemærk: Muligheden for at bruge Find min iPhone til at finde din enhed på et kort er ikke tilgængelig i alle lande. Sporing af din enhed på et kort kræver, at der er tilgængelige kortdata om området. Alle andre funktioner i Find min iPhone virker stadig.

Hvis fejlfindingen i denne artikel ikke løser problemet, skal du følge fremgangsmåden for fejlfinding af tjenesten Find min iPhone. Du kan også besøge iCloud-supportwebstedet. Vælg dit land, og vælg et emne i kategorien Find min iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
Sidst ændret: 17-10-2013