Talen

AirPort Extreme en Time Capsule: externe USB-schijf wordt ontoegankelijk

Symptomen

Externe USB-schijven aangesloten op uw AirPort Extreme of Time Capsule worden mogelijk ontoegankelijk na een korte periode.  Als u probeert toegang te krijgen tot uw USB-schijf nadat deze ontoegankelijk is geworden, ziet u mogelijk één van de volgende berichten:

• Het volume voor 'X' is onvindbaar.
  • Een schijf op 'Y' is in gebruik en kan niet worden verwijderd. Stop alle programma's en probeer het opnieuw.

Oplossing

1. Controleer of alle kabels juist zijn aangesloten en of u nog steeds met het netwerk bent verbonden.
  2. Koppel de USB-kabel los en sluit deze opnieuw aan.
  3. Sluit de schijf rechtstreeks op uw computer aan om na te gaan indien de schijf aangesloten blijft.
  4. Zorg ervoor dat u beschikt over de nieuwste software en firmware op uw computer, AirPort en de externe harde schijf aangesloten op uw AirPort of Time Capsule.
  5. Controleer of uw USB-schijf toegankelijk is.

Als uw USB-schijf nog steeds ontoegankelijk is nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, heeft de schijf mogelijk meer stroom nodig dan wordt voorzien door de USB-poort (500 mA). Probeer de USB-schijf aan te sluiten op een externe voedingsbron of een USB-hub met stroomvoorziening om de drive toegankelijk te maken.

Voor meer informatie over het oplossen van algemene USB-problemen raadpleegt u: Problemen met USB-apparaat oplossen.

Laatst gewijzigd op: 3-jul-2011
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 3-jul-2011
  • Artikel: TS3271
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)