Språk

iOS: Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi i iTunes

Symptomer

Når du prøver å sikkerhetskopiere iPad, iPhone eller iPod touch, eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi, kan du se en varselmelding i iTunes om at enheten ikke kunne sikkerhetskopieres eller gjenopprettes på grunn av ett av følgende:

• "... sikkerhetskopiøkten mislyktes."
  • "... en økt kunne ikke startes."
  • "... iPhone avviste forespørselen."
  • "... det oppstod en feil."
  • "... det oppstod en ukjent feil -1."
  • "... sikkerhetskopien kunne ikke arkiveres på denne maskinen."
  • "... ikke nok tilgjengelig plass."

Løsning

Hvis du ser en av disse meldingene eller en annen melding, følger du trinnene nedenfor. Hvis iTunes for Windows slutter å svare eller sikkerhetskopieringen ikke blir ferdig, følger du trinnene for å løse ytelsesproblemer.

Kopier sikkerhetskopien

Kopier en nylig sikkerhetskopi og arkiver den på skrivebordet eller en ekstern harddisk. Du kan finne sikkerhetskopien i disse mappene:

Operativsystem Plassering
Mac OS

~/Bibliotek/Application Support/MobileSync/Backup/

Når du skal finne ~/Bibliotek-mappen i OS X Lion v10.7 eller nyere, holder du nede Tilvalg-tasten og velger Gå > Bibliotek.

Windows 8

\Brukere\(brukernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne AppData-mappen, klikker du på forstørrelsesglasset i øverste høyre hjørne, skriver %appdata% og trykker på returtasten.

Windows Vista eller Windows 7

\Brukere\(brukernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne AppData-mappen, klikker du på Start, skriver inn %appdata% i søkefeltet og trykker på returtasten.

Windows XP

\Documents and Settings\(brukernavn)\Programdata\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne Programdata-mappen, velger du Start > Kjør. Skriv inn %appdata% og klikk på OK.

Oppdater programvaren

Omstart datamaskinen og iOS-enheten

Når du har omstartet datamaskinen og iOS-enheten, prøver du å sikkerhetskopiere igjen.

Koble fra andre USB-enheter

Ha bare iOS-enheten, tastaturet og musen tilkoblet. Du må koble enheten direkte til datamaskinen.

Frigi plass

Hvis du skal sikkerhetskopiere eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi, må du frigi nok plass på harddisken til å arkivere sikkerhetskopien eller kapasiteten på enheten.

Hvis iTunes ikke kan gjenopprette enheten fordi det ikke er nok ledig oplass på enheten, følger du disse trinnene:

1. Velg Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Prøv å gjenopprette fra sikkerhetskopien. Du må kanskje gjenopprette fra en mindre sikkerhetskopi eller opprette en ny sikkerhetskopi.

Kontroller sikkerhetsinnstillingene

Sikkerhetskopier eller gjenopprett ved å bruke en ny administratorkonto

Opprett en ny administratorkonto på datamaskinen, og gjenopprett med den nye kontoen. Følg disse trinnene for Mac OS X eller disse trinnene på Microsoft-nettstedet for Windows.

Hvis du kan sikkerhetskopiere ved å bruke en ny administratorkonto, logger du på med den opprinnelige brukerkontoen og følger disse trinnene:

1. Kontroller at kontoen har administratorrettigheter.
  2. Kontroller tillatelsene for katalogene der iTunes skriver sikkerhetskopien.
    • Mac: Bruk Vis info til å kontrollere tillatelsene for katalogene MobileSync og Backup.
    • PC: Kontakt kundestøtte for din kopi av Windows.
  3. Undersøk om et er et problem med den opprinnelige sikkerhetskopien:
    1. Gi Backup-mappen et nytt navn.
    2. Åpne iTunes og prøv å sikkerhetskopiere igjen. Kopier sikkerhetskopien før du bruker iTunes-valg > Enheter til å slette sikkerhetskopien.

Nullstill Lockdown-mappen

Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere som en ny bruker, prøver du å nullstille Lockdown-mappen. Hvis du nullstiller Lockdown-mappen, kan du kanskje starte eller arkivere sikkerhetskopien.

1. Koble fra alle iOS-enheter på datamaskinen, og avslutt iTunes.
  2. Nullstill Lockdown-mappen.
  3. Koble til iOS-enheten.
  4. Åpne iTunes og prøv å sikkerhetskopiere.

Windows: Oppdater Intel(R) 5-serien/3400-serien brikkesettdrivere

Hvis driverne er utdaterte, kan Intel-brikkesett gi problemer med sikkerhetskopiering eller gjenoppretting. Hvis du har et av disse brikkesettene, følger du trinnene for å løse problemer med å synkronisere iOS-enheter med Intel-brikkesett.

Sikkerhetskopier eller gjenopprett på en annen datamaskin

Hvis du har en annen datamaskin, kan du prøve å sikkerhetskopiere på den. Når du skal gjenopprette fra en annen datamaskin, kopierer du sikkerhetskopien til sikkerhetskopimappen på den nye datamaskinen. (Du må kanskje opprette en Backup- eller MobileSync-mappe.)

Kontakt kundestøtte

Hvis du har forsøkt disse trinnene, men likevel ser meldingen igjen, kontakter du Apples kundestøtte eller din trådløsoperatør (hvis du bruker en iPhone).

Lær mer om sikkerhetskopier:

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 22.jan.2014
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 22.jan.2014
  • Artikkel: TS2529
  • Visninger:

• Vurdering:

(5 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter