Talen

Gearchiveerd - iPod Hi-Fi: probleemoplossing voor geen geluid

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Symptomen

Als uw iPod Hi-Fi stroom heeft maar geen geluid weergeeft van een iPod die is aangesloten op de dockconnector, kunt u deze stappen proberen:

Oplossing

1. Zorg ervoor dat het volume niet helemaal uit staat door de iPod-bedieningsknoppen te gebruiken.
  2. Zorg ervoor dat de iPod niet op pauze staat door de afspeel-/pauzeknop op de afstandsbediening of de iPod in te drukken.
  3. Ontkoppel apparaten die zijn aangesloten op de audio-invoerpoort.
  4. Het kan zijn dat het probleem bij de iPod ligt: sluit een koptelefoon aan op de iPod en controleer of u geluid hebt.
  5. Als de iPod Hi-Fi op batterijen werkt, sluit u hem aan op netvoeding.
  6. Reset de iPod Hi-Fi door het netsnoer en alle zes batterijen te verwijderen, vijf seconden te wachten en de iPod Hi-Fi vervolgens opnieuw op netvoeding aan te sluiten.
  7. Controleer of uw iPod de laatste versie van de iPod-software heeft (ga naar "iPod: de programmatuurversie achterhalen").
  8. Sluit uw iPod aan op een computer, indien beschikbaar, en zorg ervoor dat de computer de iPod kan zien in iTunes, de Finder of Deze computer.
  9. Als het probleem niet verdwijnt en u zeker weet dat de iPod goed werkt, moet u de iPod Hi-Fi wellicht naar een erkende Apple serviceaanbieder of een Apple winkel brengen.

Als uw iPod Hi-Fi stroom heeft maar geen geluid weergeeft van een apparaat dat is aangesloten op de audio-invoerpoort, kunt u deze stappen proberen:

1. Controleer of het apparaat goed werkt wanneer het niet aangesloten is op de iPod Hi-Fi. Raadpleeg de documentatie bij het apparaat voor meer informatie.
  2. Zorg ervoor dat het geluid van het apparaat niet uitgeschakeld is door op de afspeel-/pauzeknop op de afstandsbediening te drukken.
  3. Als een iPod is aangesloten op de dockconnectorpoort van uw iPod Hi-Fi, koppel deze dan los.
  4. Controleer of het volumeniveau van het apparaat ongeveer op de helft van het bereik is ingesteld.
  5. Zorg ervoor dat u de juiste audiokabel gebruikt en dat deze goed aangesloten is op de iPod Hi-Fi en op het apparaat.
  6. Als u een ander apparaat hebt, kunt u de kabel controleren met dat andere apparaat.
  7. Als de iPod Hi-Fi op batterijen werkt, sluit u hem aan op netvoeding.
  8. Reset de iPod Hi-Fi door het netsnoer en alle zes batterijen te verwijderen, vijf seconden te wachten en de iPod Hi-Fi vervolgens opnieuw op netvoeding aan te sluiten.
  9. Als het probleem niet verdwijnt en u zeker weet dat het apparaat en de kabel goed werken, moet u de iPod Hi-Fi wellicht naar een erkende Apple serviceaanbieder of een Apple winkel brengen.
Laatst gewijzigd op: 8-mei-2012
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 8-mei-2012
  • Artikel: TS1523
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(3 reacties)