Sprog

Der kan ikke oprettes forbindelse til iTunes Store

Symptomer

Du kan muligvis slet ikke oprette forbindelse til iTunes Store på din computer eller iOS-enhed, eller der vises muligvis en af følgende fejlmeddelelser:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere."
  • "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."

l denne artikel kan du få hjælp til grundlæggende fejlfinding af iTunes Store.

Løsning

Bemærk: Hvis du oplever et andet problem, f.eks. at du får vist en anden fejlmeddelelse eller har problemer med at foretage køb i iTunes Store, skal du benytte denne fremgangsmåde.

Sørg for, at computeren er opdateret og lever op til følgende krav

• Sørg for, at du har adgang til internettet på computeren eller enheden.
  • Kontroller, at din computer overholder iTunes' minimumssystemkrav.
  • Kontroller, at dit operativsystem er opdateret:
    • Mac: Vælg Apple () > Softwareopdatering for at undersøge, om der er tilgængelige opdateringer til computeren.
    • Windows: Gå til Microsoft-webstedet Windows Update.

Fejlfinding af problemer på en iPhone, iPad eller iPod touch

Gør følgende, hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store:

• Kontroller, om indstillingerne for dato, tid og tidszone er korrekte under Indstillinger > Generelt > Dato og tid.
    Bemærk: Der vises muligvis en anden by i din tidszone under Tidszone.
  • Kontroller, om din iOS-software er opdateret ved at trykke på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering (iOS 5 eller nyere) eller oprette forbindelse til iTunes fra iOS-enheden og klikke på Søg efter opdateringer på siden Resume på enheden.
  • Kontroller, om du er inden for Wi-Fi-routerens eller -basens rækkevidde. Hvis du bruger en enhed med en mobiltjeneste, skal du kontrollere, om mobildata er slået til under Indstillinger > Generelt > Mobil.
    Bemærk: Store elementer hentes muligvis ikke, hvis mobildata er slået til. Det kan være nødvendigt at oprette forbindelse via Wi-Fi for at hente programmer, videoer og podcasts.
  • Kontroller, om du har en aktiv internetforbindelse. Se brugerhåndbogen til din enhed for at få hjælp til at oprette forbindelse til internettet.
  • Kontroller, om andre enheder, f.eks. bærbare computere, kan oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi-netværket.
  • Prøv at nulstille Wi-Fi-routeren ved at slukke den og tænde den igen.
  • Hvis problemet fortsætter, kan du forsøge at løse det med fejlfinding af Wi-Fi-netværk og -forbindelser.

Fejlfinding af problemer på Mac

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, kan det skyldes, at en softwarekonflikt eller internetudbyderen blokerer adgangen.

• Opdater iTunes og Safari til den nyeste version.
  • Hvis computeren har en firewall, kan indstillingerne her være årsagen til, at der ikke kan oprettes forbindelse til iTunes Store. Benyt følgende fremgangsmåde for at konfigurere din firewall.
  • Du skal muligvis nulstille din nøglering. Problemer med forbindelsen kan skyldes problemer med nøgleringen. Se, hvordan du løser eventuelle problemer med din nøglering, i artiklen Førstehjælp til nøglering.
  • Hvis du får vist en konkret fejlmeddelelse, skal du benytte denne fremgangsmåde.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din internetudbyder for at finde ud af, om disse porte og servere er aktiveret på dit netværk.

Fejlfinding af problemer i Windows

Hvis problemet med ikke at kunne oprette forbindelse til iTunes Store har varet mere end en dag, og andre kunder i vores diskussionsforum ikke har det samme problem, er der muligvis muligvis konfigurationsproblemer med din software eller internetudbyder, som blokerer adgangen til iTunes Store. Se her, hvilke porte og servere der skal være aktiveret for at få adgang til iTunes Store.

Bemærk: Hosts-filen blokerer muligvis iTunes Store.

Microsofts artikel Hvordan kan jeg nulstille Hosts-filen til standardfilen? indeholder en vejledning og et Fix it-værktøj til gendannelse af standardværdierne i Hosts-filen i Windows.

Bemærk: Nogle arbejdsstationer gemmer muligvis ressourcer i Hosts-filen og blokerer iTunes Store. Fix it-værktøjet understøttes ikke i Windows 8.

Følg vejledningen nedenfor for at oprette en kopi af Hosts-filen og erstatte den med en tom Hosts-fil:

1. Hosts-filen findes på følgende placering: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.
  2. Vælg Hosts-filen, og opret en kopi af den. Der er nu en kopi af Hosts-filen med navnet "Kopi af hosts" (Windows XP) eller "hosts - Kopi" (Windows Vista, Windows 7 og Windows 8).
  3. Træk den oprindelige hosts-fil til skrivebordet.
  4. Højreklik på dubletfilen, og vælg Åbn. Du bliver muligvis bedt om at vælge det program, du vil benytte til at åbne filen med. Dobbeltklik på Notesblok.
  5. Når Notesblok åbnes, skal du vælge Rediger > Marker alt.
  6. Vælg Rediger > Slet.
  7. Vælg Filer > Gem.
  8. Luk Notesblok.
  9. Højreklik på den kopierede fil, og vælg Omdøb.
  10. Skriv "hosts" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.
  11. Genstart computeren, og prøv at oprette forbindelse til iTunes Store.
Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, blokerer din sikkerheds- eller firewallsoftware muligvis adgangen til at kommunikere med internettet i iTunes. Se, hvordan du løser problemer med sikkerhedssoftware.

Yderligere oplysninger

Hvis ovenstående fremgangsmåder ikke løser problemet, skal du kontrollere, om ikke den specifikke fejlmeddelelse, du får vist, er angivet som en mulig fejl i iTunes Store. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du benytte denne fremgangsmåde.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 27-09-2013