Kielet

Arkistoitu - iPhone: Sisäänrakennetuista kaiuttimista ei kuulu soittoääntä eikä ääntä

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Ilmeneminen

Sinulla on jokin seuraavista ongelmista:

• Kun käytössä on iPhone, sisäänrakennetuista kaiuttimista ei kuulu ääntä.
  • iPhone ei toista soittoääntä saapuvan puhelun aikana.

Ratkaisu

1. Aloita toistamalla musiikkia tai muuta ääntä iPhonessa. Varmista, että äänenvoimakkuutta ei ole vaimennettu osittain tai kokonaan, painamalla puhelimen sivulla olevaa äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta. Kun lisäät äänenvoimakkuutta, näytössä pitäisi näkyä äänen ulostulolähde (kuulokkeet tai Bluetooth), jos iPhone-ohjelmisto on ajan tasalla.

2. Jos näytössä näkyvä äänen ulostulolähde on kuulokkeet, mutta puhelimeen ei ole kytketty kuulokkeita, kytke kuulokkeet hetkeksi paikalleen, irrota ne ja paina uudelleen äänenvoimakkuuspainiketta. Tarkista, onko näytössä näkyvä äänen ulostulolähde nyt sisäänrakennettu kaiutin. Voit toistaa tämän toimenpiteen useita kertoja – useita kertoja suoritettu kuulokkeen asettaminen ja poistaminen voi irrottaa kuulokepistokkeeseen kertynyttä likaa. Älä yritä asettaa iPhonen kuulokepistokkeeseen mitään muuta kuin siihen tarkoitettu kuulokeliitin.

3. Jos puhelimen näytössä näkyvä nykyinen äänilähde on Bluetooth, ääni ohjautuu puhelimen kanssa parin muodostaneeseen Bluetooth-kuulokkeeseen tai hands-free-laitteeseen. Katkaise puhelimesta virta tai poista Bluetooth käytöstä, jos et käytä juuri nyt mitään Bluetooth-laitetta. (Valitse Asetukset > Yleiset > Bluetooth ja määritä Bluetooth-asetukseksi Pois.)
  4. Jos voit kuulla sisäänrakennetuista kaiuttimista musiikkia, mutta et kuule puhelimen soittoääntä saapuvan puhelun aikana, tarkasta puhelimen sivussa olevan soittokytkimen avulla, ettei puhelinta ole asetettu äänetön- tai värinätilaan. Voit tarkastella puhelimen näytössä näkyvää soittotilaa asettamalla soittokytkimen päälle- ja pois päältä -asentoon. Äänetöntä tilaa ilmaisee soittokellosymboli, jonka yli on vedetty viiva.

5. Jos iPhone ei edelleenkään soi puhelun saapuessa, kokeile, kuuluuko soittoääni, jos valitset puhelimen sisäänrakennetun soittoäänen (kuten Marimba).
  6. Jos et edelleen kuule iPhonesta ääntä odotetusti, katkaise puhelimesta virta ja kytke se sitten takaisin tai yritä nollata iPhone.
  7. Jos sisäisestä kaiuttimesta kuuluva ääni on hiljainen tai vaimea ja säädetty äänenvoimakkuus on suurin mahdollinen, tutustu lisäsuosituksiin osoittamalla tätä.

Lisätiedot

Jos ääni kuuluu vaimeasti tai hiljaa, tutustu tähän artikkeliin. Jos sinulla on jokin muu iPhone-ongelma, katso lisätietoja artikkelista Näin varmistat, että iPhone-laite toimii asianmukaisesti.

Muokattu viimeksi: 1.7.2010