Over de beveiligingsinhoud van AirPort Extreme-basisstation met 802.11n Firmware 7.2.1

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Dit document beschrijft de beveiligingsinhoud van het AirPort Extreme-basisstation met 802.11n* Firmware 7.2.1. Firmware versie 7.2.1 kan in een AirPort Extreme-basisstation met 802.11n* worden geïnstalleerd met behulp van het AirPort-hulpprogramma dat met het basisstation wordt meegeleverd.

Ter bescherming van onze klanten worden er geen beveiligingskwesties openbaar gemaakt, besproken of bevestigd totdat er een volledig onderzoek heeft plaatsgevonden en de benodigde patches of versies beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over Apple's productbeveiliging, gaat u naar de website Apple productbeveiliging.

Voor informatie over de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging, raadpleegt u "Zo gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging".

Indien mogelijk worden er voor verdere informatie CVE-ID's gebruikt voor verwijzing naar deze kwetsbaarheden.

Om meer te lezen over beveiligingsupdates, raadpleegt u "Apple beveiligingsupdates."

AirPort Extreme-basisstation met 802.11n* Firmware 7.2.1

• AirPort Extreme-basisstation met 802.11n*

CVE-ID: CVE-2007-2242

Beschikbaar voor: AirPort Extreme-basisstation met 802.11n*

Effect: Externe aanvallers kunnen mogelijk de netwerkprestatie negatief beïnvloeden

Omschrijving: Er zit een design-probleem in de behandeling van type 0 routing headers door het IPv6 protocol. Afhankelijk van de netwerktopologie en capaciteit kan de ontvangst van speciaal vervaardigde IPv6-packets leiden tot een vermindering van de netwerkbandbreedte. Deze update verhelpt het probleem door de ondersteuning voor type 0 routing headers uit te schakelen. Dit probleem geldt niet voor de Gigabit Ethernet-versie van het AirPort Extreme-basisstation met 802.11n*.

Opmerking over installatie van Firmware versie 7.2.1

Firmware versie 7.2.1 kan in een AirPort Extreme-basisstation met 802.11n* worden geïnstalleerd met behulp van het AirPort-hulpprogramma dat met het basisstation wordt meegeleverd.

(*) Gebaseerd op een IEEE 802.11n-conceptspecificatie

Published Date: 10 okt. 2016