Over Security Update 2007-004 v1.1

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

In dit document wordt Security Update 2007-004 v1.1 beschreven die gedownload en geïnstalleerd kan worden via de voorkeur Software Update of van Apple Downloads.

Ter bescherming van onze klanten worden er geen beveiligingskwesties openbaar gemaakt, besproken of bevestigd totdat er een volledig onderzoek heeft plaatsgevonden en de benodigde patches of versies beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over Apple's productbeveiliging, gaat u naar de website Apple productbeveiliging.

Voor informatie over de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging, raadpleegt u "Zo gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging."

Indien mogelijk worden er voor verdere informatie CVE-ID's gebruikt voor verwijzing naar deze kwetsbaarheden.

Om meer te lezen over andere beveiligingsupdates, gaat u naar "Apple beveiligingsupdates."

Security Update 2007-004 v1.1

Security Update 2007-004 v1.1 bevat de inhoud van Security Update 2007-004, plus de volgende oplossingen:

• AirPort

Beschikbaar voor: Mac OS X v10.3.9

Deze update corrigeert het probleem dat de AirPort-verbinding mogelijk verbroken is wanneer de computer uit sluimerstand komt. Alleen Mac OS X v10.3.9 met Security Update 2007-004 heeft last van dit probleem.

• FTPServer

CVE-ID: CVE-2007-0745

Beschikbaar voor: Mac OS X Server v10.4.9

Effect: Gebruikers met ftp-toegang kunnen mogelijk naar andere mappen gaan buiten het normale bereik

Omschrijving: Security Update 2007-004 gebruikte een incorrect ftp-configuratiebestand voor Mac OS X Server v10.4.9 systemen. Gebruikers met ftp-toegang, voor wie de toegang normaliter beperkt is tot een aantal mappen, kunnen mogelijk naar andere mappen gaan buiten het normale bereik Deze update verhelpt het probleem door de juiste versie van het ftp-configuratiebestand te herstellen. Alleen Mac OS X Server v10.3.9 met Security Update 2007-004 heeft last van dit probleem.

Mac OS X 10.4.9 (client) en Mac OS X Server 10.3.9 systemen waarop Security Update 2007-004 geïnstalleerd is hebben Security Update 2007-004 v1.1 niet nodig. Als er nog geen beveiligingsupdate op deze systemen is geïnstalleerd, dan moeten zij bijgewerkt worden met Security Update 2007-004 v1.1.

Published Date: 10 okt. 2016