HomePod (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Lanseringsår: 2023

Farge

• midnatt

• hvit

Størrelse og vekt1

• Størrelse:

• 142 mm bred

• 168 mm høy

• Vekt:

• 2,3 kg

Lydtekno­logi

• 4-tommers subwoofer med lang membranvandring

• Fem horndiskanter med hver sin neodymmagnet

• Intern lavfrekvens-kalibreringsmikrofon for auto­matisk basskorrigering

• Avansert digital lydtekno­logi med sensorsystem for justering i sanntid

• Romregistrering

• Romtilpasset lyd med Dolby Atmos for musikk og video2

• Fire mikrofoner, slik at Siri kan brukes på avstand

• Multiromslyd med AirPlay 23

• Kan inngå i et stereopar4

Lydkilder

• Apple Music5

• Musikk kjøpt i iTunes

• iCloud-musikkbibliotek med Apple Music- eller iTunes Match-abonnement

• Tredjeparts musikktjenester6

• Apple Music Radio eller episoder på forespørsel

• Radiostasjoner fra TuneIn

• Apple Podcasts

• Nyhetsmeldinger

• Remastrede bakgrunnslyder

• AirPlay for deling av innhold med HomePod fra iPhone, iPad, Apple TV eller Mac

Berørings­kontroller

• Trykk Spill av / Sett på pause

• Dobbelttrykk Hopp fremover

• Trippeltrykk Hopp tilbake

• Trykk og hold Siri

• Trykk eller hold på + eller – Volum opp/ned

Sensorer

• Lydgjenkjenning7

• Temperatur- og luftfuktighetsmåling8

• Akselerometer

Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsfunksjoner hjelper personer med nedsatt funksjonsevne å få mest mulig ut av HomePod.

Funksjonene omfatter:

• Trykktilpassing

• Siri

• VoiceOver

• Hjem-app og HomeKit

• Interkom-transkripsjoner

Trådløs tilkobling

• 802.11n Wi‑Fi

• Peer-to-peer-registrering for enkel gjestetilgang9

• Bluetooth 5.0

• Thread10

• Ultrabredbånd-chip for avstand til enhet11

Systemkrav

• HomePod med den nyeste programvaren

• iPhone SE (2. gen. eller nyere) eller iPhone 8 eller nyere med siste versjon av iOS, eller iPad Pro, iPad (5. gen. eller nyere), iPad Air (3. gen. eller nyere) eller iPad mini (5. gen. eller nyere), med siste versjon av iPadOS

• 802.11 Wi‑Fi-internettfor­bindelse

Krav til strøm og bruksmiljø

• Temperatur under bruk: 0 til 35 °C

• Relativ fuktighet: 5 til 90 % ikke-kondens­erende

• Høyde under bruk: testet opp til 3000 meter

I esken

• HomePod

• Strømkabel

• Dokumentasjon

Kompatibilitet

iPhone:

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11

• iPhone XS Max

• iPhone XS

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone SE (3. gen.)

• iPhone SE (2. gen.)

iPad:

• 12,9-tommers iPad Pro

• 11-tommers iPad Pro

• 10,5-tommers iPad Pro

• 9,7-tommers iPad Pro

• iPad (10. gen.)

• iPad (9. gen.)

• iPad (8. gen.)

• iPad (7. gen.)

• iPad (6. gen.)

• iPad (5. gen.)

• iPad Air (5. gen.)

• iPad Air (4. gen.)

• iPad Air (3. gen.)

• iPad mini (6. gen.)

• iPad mini (5. gen.)

HomePod og miljøet

HomePod har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:12

Laget med bedre materialer

• 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i høyttalermagneten

• 100 % resirkulert tinn i loddemetallet på flere kretskort

• 100 % resirkulert gull på flere kretskort

• 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter

• 100 % resirkulert plast i nettingstoffet i midnatt og nesten 30 % resirkulert plast i nettingstoffet i hvit

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-sertifisert 13

Smartere kjemi14

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium

Grønn produksjon

• Apples Zero Waste-program hjelper leverandører med å unngå restavfall

• Alle leverandørfabrikker er i ferd med å gå over til 100 % fornybar energi for Apple-produksjon

Miljøvennlig emballasje

• 100 % av de primære trefibrene kommer fra bære­kraftige skoger

• 96 % eller mer fiberbasert emballasje uten plastfilm på utsiden

Apple og miljøet

Vi har som mål å lage produkter uten å utarme jorden og å gjøre hele selskapet, forsynings­kjeden og livssyklusen for produkter karbon­nøytrale innen 2030.

1. Størrelse og vekt varierer avhengig av produksjonsprosess.

2. Romtilpasset lyd fungerer med kompatibelt innhold i støttede apper på HomePod (2. gen.) og HomePod (1. gen.). Ikke alt innhold er tilgjengelig i Dolby Atmos. Krever Apple TV 4K. Apple TV 4K selges separat.

3. Krever flere HomePod-høyttalere eller AirPlay 2–kompatible høyttalere.

4. Å lage et stereopar med HomePod krever to HomePod-høyttalere av samme modell, for eksempel to HomePod mini, to HomePod (2. gen.) eller to HomePod (1. gen.).

5. Apple Music krever et abonnement.

6. Strømmetjenester for musikk kan kreve et abonnement.

7. Lydgjenkjenning kan fange opp lyden av røyk- og kullosvarslere og sende deg varslinger når de aktiveres. Du bør ikke bruke Lydgjenkjenning i situasjoner der du kan bli skadet eller er i risiko- eller nødssituasjoner. Lydgjenkjenning krever den nyeste HomePod-programvareversjonen og oppdatert Hjem-arkitektur. Den oppdaterte Hjem-arkitekturen er en separat oppdatering i Hjem-appen. Den krever at alle Apple-enheter med adgang til hjemmet har den nyeste programvaren.

8. Temperatur- og luftfuktighetsmåling er optimalisert for innemiljøer i hjemmet med temperaturer fra 15 til 30 ºC og luftfuktighet fra 30 til 70 %. Nøyaktigheten kan svekkes i enkelte situasjoner hvor høy lyd spilles av over lengre perioder. HomePod bruker litt tid på kalibrere sensorene etter oppstart før resultatene vises.

9. Peer‑to‑peer AirPlay krever Mac (2012 eller nyere) med OS X Yosemite eller nyere, eller en iOS-enhet (sent 2012 eller nyere) med iOS 8 eller nyere.

10. Bare kompatibel med HomeKit- eller Matter-kompatibelt Thread-tilbehør. Thread-baserte tilbehør krever et Thread-kompatibelt hjemknutepunkt, for eksempel en Apple TV 4K, HomePod (2. gen.), HomePod mini eller en tredjeparts Thread border-ruter.

11. Krever en iPhone med U1 og iOS 16.2 eller nyere.

12. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

13. ENERGY STAR og ENERGY STAR-merket er vare­merker registrert av U.S. Environmental Protection Agency.

14. Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer beskriver Apples restriksjoner for bruk av enkelte kjemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, produksjonsprosesser og emballasje som brukes ved frakt av produktene til Apples sluttkunder. Restriksjonene er basert på internasjonale lover eller forskrifter, offentlige myndigheter, krav til miljømerking, miljøstandarder og Apples retningslinjer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndig­hetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater. Apples produkter overholder EU-direktivet 2011/65/EU med vedlegg, inkludert unntak for bruk av bly, for eksempel i form av loddetinn for høye temperaturer. Apple arbeider med å fase ut disse unntatte stoffene i nye produkter der det er teknisk mulig.