MagSafe Battery Pack - Tekniske specifikationer

Oversigt

MagSafe Battery Pack klikkes nemt på plads. Det kompakte og intuitive design gør det let at lade op på farten. Magneterne passer perfekt til din iPhone 12 og iPhone 12 Pro, iPhone 13 og iPhone 13 Pro eller iPhone 14 og 14 Pro, så du får sikker og pålidelig trådløs opladning. Og det sker automatisk, så du slipper for at skulle tænde og slukke for den. Den laver heller ikke forstyrrelser i dine kreditkort eller elektroniske bilnøgler.

MagSafe Battery Pack kan oplade endnu hurtigere, hvis du kombinerer den med en oplader på 27 W eller højere, som f.eks. dem, der følger med MacBook. Og når du skal bruge en trådløs oplader, kan du bare tilslutte et Lightning-kabel og få trådløs opladning på op til 15 W.

Anbefalet:

• USB-C-strømforsyning på 20 W eller højere og USB-C til Lightning-kabel (sælges separat)

• Se mere i denne artikel

Udvalgte egenskaber

• Op til 70 % ekstra opladning med iPhone 12 mini eller iPhone 13 mini og MagSafe Battery Pack*

• Op til 60 % ekstra opladning med iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 eller iPhone 14 Pro og MagSafe Battery Pack*

• Op til 40 % ekstra opladning med iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus eller iPhone 14 Pro Max og MagSafe Battery Pack*

Æskens indhold

• MagSafe Battery Pack

• Bemærk: Strømforsyning og kabel sælges separat.

Kompatibilitet

• iPhone-modeller

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

*Test udført af Apple i april 2021 med testmodeller af iPhone 12 mini-, iPhone 12-, iPhone 12 Pro- og iPhone 12 Pro Max-enheder og -software, i august 2021 med testmodeller af iPhone 13 mini-, iPhone 13-, iPhone 13 Pro- og iPhone 13 Pro Max-enheder og -software og i august 2022 med testmodeller af iPhone 14-, iPhone 14 Plus-, iPhone 14 Pro- og iPhone 14 Pro Max-enheder og -software. Test udført på LTE- og 5G-udbydernetværk i kombination med testmodeller af MagSafe Battery Pack-enheder og -software. Testet med skærmen låst. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Wi-Fi var forbundet med et netværk; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning og Automatisk lysstyrke var slået fra. Alle batteritider afhænger af brug, omgivende forhold, oprindelige batteriniveauer, netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere.