No alt supplied for Image

AirPods Max - Technische specificaties

Kleur

• Zilver

• Spacegrijs

• Hemelsblauw

• Roze

• Groen

Audio­technologie

• Dynamische speakerdriver van Apple

• Actieve ruisonderdrukking

• Transparantie-modus

• Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking1

• Adaptieve EQ

Sensoren

• Optische sensor (beide oorschelpen)

• Positiesensor (beide oorschelpen)

• Case-herkenningssensor (beide oorschelpen)

• Versnellings­meter (beide oorschelpen)

• Gyroscoop (linkeroorschelp)

Microfoons

Negen microfoons in totaal:

• Acht microfoons voor actieve ruisonderdrukking

• Drie microfoons om je stem te registreren (twee microfoons gedeeld met de actieve ruisonderdrukking en één extra microfoon)

Chip

• Apple H1-koptelefoonchip (beide oorschelpen)

Bediening

Digital Crown

• Draai om het volume aan te passen

• Druk één keer om content af te spelen of te pauzeren

• Druk één keer om een telefoontje aan te nemen, of te muten of unmuten

• Druk twee keer om een gesprek te beëindigen

• Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan

• Houd ingedrukt voor Siri

Knop voor ruisonderdrukking

• Druk om te switchen tussen actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus

Hé, Siri

• Zeg “Hé, Siri” om bijvoorbeeld een nummer af te spelen, te bellen of een route­beschrijving op te vragen

Afmetingen en gewicht2

AirPods Max, inclusief oorkussens

• Hoogte : 187,3 mm

• Breedte : 168,6 mm

• Diepte : 83,4 mm

• Gewicht: 384,8 gram

Smart Case

• Gewicht: 134,5 gram

Batterij

AirPods Max

• Tot 20 uur luistertijd na één keer opladen met actieve ruisonderdrukking of de Transparantie-modus ingeschakeld3

• Tot 20 uur films kijken na één keer opladen met ruimtelijke audio ingeschakeld4

• Tot 20 uur gesprekstijd na één keer opladen5

• 5 minuten opladen is goed voor ongeveer 1,5 uur luistertijd6

AirPods Max met Smart Case

• Opbergen in de Smart Case voor een ultra-energiezuinige stand die de batterij spaart

• Opladen via Lightning-connector

Connectiviteit

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

Inhoud verpakking

• AirPods Max

• Smart Case

• Lightning-naar-USB‑C-kabel

Toegankelijk­heid7

Dankzij de toegankelijkheids­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun nieuwe AirPods Max.

Features zijn onder meer:

• Audio via ‘Live luisteren’

• Geluidsniveau van je koptelefoon

• Aangepaste koptelefoon

Systeem­­vereisten8

• iPhone- en iPod touch-modellen met de nieuwste versie van iOS

• iPad-modellen met de nieuwste versie van iPadOS

• Apple Watch-modellen met de nieuwste versie van watchOS

• Mac-modellen met de nieuwste versie van macOS

• Apple TV-modellen met de nieuwste versie van tvOS

Compatibiliteit

iPhone-modellen

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 79

• iPhone 7 Plus9

• iPhone 6s9

• iPhone 6s Plus9

• iPhone SE (3e generatie)

• iPhone SE (2e generatie)

• iPhone SE (1e generatie)9

Apple Watch-modellen9

• Apple Watch Ultra 2

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 9

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (2e generatie)

• Apple Watch SE (1e generatie)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modellen

• Apple TV 4K

• Apple TV HD9

iPad-modellen

• 12,9‑inch iPad Pro (6e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (5e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (4e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (1e generatie)9

• 11‑inch iPad Pro (4e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (1e generatie)

• 10,5‑inch iPad Pro

• 9,7‑inch iPad Pro9

• iPad (10e generatie)

• iPad (9e generatie)

• iPad (8e generatie)

• iPad (7e generatie)

• iPad (6e generatie)

• iPad (5e generatie)

• iPad Air (5e generatie)

• iPad Air (4e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad Air 29

• iPad mini (6e generatie)

• iPad mini (5e generatie)

• iPad mini 49

Mac-modellen9

• MacBook (Retina, 12‑inch, begin 2015 - 2017)

• MacBook Air (11‑inch, medio 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Air (13‑inch, medio 2012 ‑ 2017)

• MacBook Air (Retina, 13‑inch, 2018 ‑ 2020)

• MacBook Air (13-inch, M1, 2020)

• MacBook Air (13-inch, M2, 2022)

• MacBook Air (15-inch, M2, 2023)

• MacBook Pro (Retina, 13‑inch, eind 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15‑inch, medio 2012 ‑ medio 2015)

• MacBook Pro (13‑inch, medio 2012 - 2020)

• MacBook Pro (15‑inch, medio 2012 ‑ 2019)

• MacBook Pro (13‑inch, twee poorten, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, vier poorten, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, M1, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, M2, 2022)

• MacBook Pro (14-inch, M1 Pro of M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (14-inch, M2 Pro of M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16-inch, M1 Pro of M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (16-inch, M2 Pro of M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16‑inch, 2019)

• iMac (21,5‑inch, eind 2012 ‑ 2017)

• iMac (27‑inch, eind 2012 ‑ eind 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5‑inch, eind 2015 ‑ 2019)

• iMac (Retina 5K, 27‑inch, eind 2014 ‑ 2020)

• iMac (24‑inch, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (eind 2012 ‑ eind 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac mini (M2 of M2 Pro, 2023)

• Mac Studio (M1 Max of M1 Ultra, 2022)

• Mac Studio (M2 Max of M2 Ultra, 2023)

• Mac Pro (eind 2013 ‑ 2019)

• Mac Pro (M2 Ultra, 2023)

iPod-modellen

• iPod touch (7e generatie)

AirPods Max en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie - AirPods Max en het milieu

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van AirPods Max voor het milieu:

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij

• Beryllium-vrij

• Kwikvrij

1. Compatibele hardware en software vereist. Werkt met compatibele content in ondersteunde apps. Niet alle content beschikbaar in Dolby Atmos. Voor het maken van een persoonlijk profiel voor ruimtelijke audio is een iPhone met TrueDepth-camera vereist. Het profiel wordt gesynchroniseerd met andere Apple devices waarop het nieuwste besturings­systeem staat, waaronder iOS, iPadOS (later dit najaar beschikbaar), macOS (later dit najaar beschikbaar) en tvOS.

2. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

3. Tests uitgevoerd door Apple in november 2020 met prototypen van AirPods Max en de software, gekoppeld aan iPhone 12 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% en actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld. Ruimtelijke audio stond aan, maar was niet actief. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en AirPods Max stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

4. Tests uitgevoerd door Apple in november 2020 met prototypen van AirPods Max en de software, gekoppeld aan iPhone 12 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% en actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld. Ruimtelijke audio stond aan en was actief. Bij de tests werd een film van 2 uur en 23 minuten uit de iTunes Store herhaaldelijk afgespeeld totdat de batterij van AirPods Max helemaal leeg was. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

5. Tests uitgevoerd door Apple in november 2020 met prototypen van AirPods Max en de software, gekoppeld aan iPhone 12 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% en actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld. Ruimtelijke audio stond aan, maar was niet actief. Bij de tests werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de batterij helemaal leeg was en AirPods Max stopte met de weergave van het gesprek. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

6. Tests uitgevoerd door Apple in november 2020 met prototypen van AirPods Max en de software, gekoppeld aan iPhone 12 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% en actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld. Ruimtelijke audio stond aan, maar was niet actief. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn exemplaren van AirPods Max gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 5 minuten werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de AirPods Max stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

7. Vereist de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

8. AirPods Max kan worden gebruikt als Bluetooth-koptelefoon voor Apple devices met oudere software en voor devices van een andere fabrikant, maar dan is de functionaliteit beperkt.

9. ‘Audio delen’ wordt niet ondersteund.