Apple Watch Series 6 - Tekniset tiedot

Värit

GPS + Cellular

• Alumiinin

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

• Sininen

• (PRODUCT)RED

• Ruostumattoman teräksen

• Hopea

• Grafiitti

• Kulta (PVD)

GPS

• Alumiinin

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

• Sininen

• (PRODUCT)RED

Apple Watch Nike värivaihtoehtoina hopea ja tähtiharmaa.

Ominaisuudet

• GPS/GNSS

• Kompassi

• Aina päällä oleva korkeus­mittari

• Vedenpitävä

• 50 metriin saakka1

• Veren happitasotunnistin

• (Veren happitaso ‑appi)2

• Sähköinen sykeanturi

• (EKG-appi)3

• Toisen suku­polven optinen sykeanturi

• Kansainväliset hätäpuhelut5

• Hätätila SOS4

• Kiihtyvyys­anturi

• mittaa jopa 32 G:n kiihtyvyyksiä, kaatumisen­tunnistus

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Kaiutin

• Mikrofoni

• Apple Pay

• GymKit

• 32 Gt tallennustilaa

• Keramiikka‑ ja safiirilasi­­tausta

Näyttö

• 44 mm

• 368 x 448 pikseliä

• Näytön ala 977 mm2

• 40 mm

• 324 x 394 pikseliä

• Näytön ala 759 mm2

• Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö

• Kirkkaus 1 000 nitiä

Siru

• S6 SiP ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori

• W3

• Applen langaton siru

• U1-siru

• (Ultra Wideband)

Yhteydet

Virta

• Sisään­rakennettu ladattava litium­ioniakku

• Jopa 18 tuntia7

• Magneettinen latauskaapeli

Mitat

40 mm

• Korkeus: 40 mm

• Leveys: 34 mm

• Syvyys: 10,7 mm

44 mm

• Korkeus: 44 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 10,7 mm

Kuoren paino

40 mm

• Alumiinin: 30,5 g

• Ruostumattoman teräksen: 39,7 g

44 mm

• Alumiinin: 36,5 g

• Ruostumattoman teräksen: 47,1 g

Pakkauksessa

• Apple Watch Series 6

• Ranneke/hihna

• Magneettinen latauskaapeli (1 m)

Kuoren materiaalit ja ranneketyypit vaihtelevat valintasi mukaan.

1. Apple Watch Series 6:lla on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnon­vesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista pintaa syvemmälle.

2. Veren happitaso ‑apin mittaus­toimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvin­voinnin ja kuntoilun käyttötarkoituksiin.

3. EKG-appi ja epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus vaativat uusimman watchOS‑ ja iOS‑version, eikä niitä ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäviksi. EKG-appi on saata­villa Apple Watch Series 4:ssä ja uudemmissa laitteissa (ei Apple Watch SE:ssä). Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitusta ei ole suunniteltu henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.

4. Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) voivat käyttää mobiiliyhteyttä Hätätila SOS:ää varten. Hätätila SOS:n käyttö vaatii iPhonen lähistölle, jos Apple Watchissa ei ole mobiili­­yhteyttä. Jos iPhone ei ole lähistöllä, Apple Watchin on oltava yhteydessä tunnettuun wifi-verkkoon ja sinun täytyy ottaa wifi-puhelut käyttöön.

5. Kansainvälisten hätäpuheluiden ominaisuus vaatii Apple Watch Series 6:n (GPS + Cellular) Luettelo tuetuista maista ja alueista on osoitteessa apple.com/fi/watchos/feature-availability.

6. Mobiili­yhteyteen tarvitaan langaton operaattori­­sopimus. Saat lisätietoja palvelun­­tarjoajaltasi. Yhteys voi vaihdella verkon saatavuudesta riippuen. Kansainvälistä roamingia ei tueta. Tarkista ohjelmaan osallistuvat operaattorit ja kelpoisuusvaatimukset osoitteesta apple.com/fi/watch/cellular. Lisätietoja käyttöön­ottoon saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT207578

7. Apple suoritti Apple Watchin koko päivän kestävän akun testauksen elokuussa 2020 käyttäen Apple Watch Series 6 (GPS)‑ ja Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) ‑mallien ennakko­versioita, joista oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, mobiiliyhteyden, kokoon­panon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja on osoitteissa apple.com/fi/batteries ja apple.com/fi/watch/battery.

Apple Watch Series 6 vaativat iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi.

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Katso koko luettelo.