iPhone SE (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Finish

• Svart

• Hvit

• (PRODUCT)RED

Kapasitet1

• 64 GB

• 128 GB

• 256 GB

Størrelse og vekt2

• Bredde: 67,3 mm

• Høyde: 138,4 mm

• Dybde: 7,3 mm

• Vekt: 148 gram

Skjerm

• Retina HD-skjerm

• 4,7-tommers (diagonalt) LCD-skjerm med Multi‑Touch og IPS-tekno­logi

• Oppløsning på 1334 x 750 ved 326 ppi

• Kontrastforhold på 1400:1 (normal)

• True Tone-visning

• Skjerm med stort fargerom (P3)

• Følbart trykk

• Maksimal lysstyrke 625 nit (normal)

• Fingeravtrykk­­­­bestandig, oljeavstøtende belegg

• Visningszoom

• Rask tilgang

Chip

• A13 Bionic-chip

• 6-kjerners CPU med 2 ytelseskjerner og 4 effek­tivitet­skjerner

• 4-kjerners GPU

• 8-kjerners Neural Engine

Sprut-, vann- og støvbestandig3

• IP67-sertifisering i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på én meter i opptil 30 minutter)

Kamera

• 12 MP kamera med vidvinkel

• ƒ/1,8-blender­åpning

• Opptil 5x digital zoom

• Portrettmodus med forbedret bokeh-effekt og Dybde­skarphet-funksjon

• Portrett­lyssetting med seks effekter (Naturlig lys, Studiolys, Spisslys, Scenelys, Svart-hvitt scenelys og Svart-hvitt high key-lys)

• Optisk bilde­stabilisering

• Objektiv med seks elementer

• LED True Tone Flash med Slow Sync

• Panorama (opptil 63 MP)

• Linsedeksel i safirkrystall

• Autofokus med Focus Pixels

• Stort fargerom for bilder og Live Photos

• Ny generasjon Smart HDR for bilder

• Avansert korrigering av røde øyne

• Automatisk bilde­stabilisering

• Bildesekvenser

• Geomerking av bilder

• Bildeformater som tas: HEIF og JPEG

Videoopptak

• 4K-videoopptak med 24, 25, 30 eller 60 bps

• HD-videoopptak med 25, 30 eller 60 bps i 1080p

• HD-videoopptak med 30 bps i 720p

• Større toneomfang for video med 30 bps

• Optisk bilde­stabilisering av video

• Opptil 3x digital zoom

• LED True Tone Flash

• QuickTake-opptak

• Støtte for sakte film med 120 bps eller 240 bps i 1080p

• Video i tidsforløp med stabilisering

• Forbedret videostabilisering (4K, 1080p og 720p)

• Video med kontinuerlig autofokus

• Ta bilder på 8 MP mens du filmer 4K-video

• Zoom under avspilling

• Videoformater for opptak: HEVC og H.264

• Stereoopptak

Frontkamera

• 7 MP kamera

• ƒ/2,2-blender­åpning

• Portrettmodus med forbedret bokeh-effekt og Dybde­skarphet-funksjon

• Portrett­lyssetting med seks effekter (Naturlig lys, Studiolys, Spisslys, Scenelys, Svart-hvitt scenelys og Svart-hvitt high key-lys)

• HD-videoopptak med 25 eller 30 bps i 1080p

• Retina Flash

• QuickTake-opptak

• Stort fargerom for bilder og Live Photos

• Automatisk HDR for bilder

• Automatisk bilde­stabilisering

• Bildesekvenser

• Forbedret videostabilisering (1080p og 720p)

Touch ID

• Fingeravtrykks­sensor innebygd i Hjem-knappen

Apple Pay

• Bruk Touch ID på iPhone til å betale i butikker, i apper og på nettet

• Fullfør kjøp gjort med Apple Pay på Macen

Mer om Apple Pay

Mobilnettverk og trådløstekno­logi­

• Modell A2296*

• FDD‑LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 66)

• TD‑LTE (bånd 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)

• CDMA EV‑DO Rev. A (800, 1900 MHz)(kun Japan)

• UMTS/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Alle modeller

• LTE i Gigabit-klasse med 2x2 MIMO og LAA4

• 802.11ax Wi‑Fi 6 med 2x2 MIMO

• Bluetooth 5.0-tekno­logi for trådløs tilkobling

• NFC med lesermodus

• Ekspresskort med reservestrøm

Stedstjeneste

• Innebygd GPS/GNSS

• Digitalt kompass

• Wi‑Fi

• Mobilnett

• iBeacon for steds­informasjon på mikronivå

Videosamtaler5

• FaceTime-videosamtaler over mobilnettverk eller Wi‑Fi

• FaceTime HD-videosamtaler (1080p) over Wi‑Fi

• Del opplevelser, som filmer, TV, musikk og andre apper, med SharePlay i en FaceTime-samtale

• Skjermdeling

• Portrettmodus i FaceTime-video

• Romtilpasset lyd

• Mikrofonmodusene Stemmeisolasjon og Bredt spektrum

• Optisk zoom med kameraet på baksiden

Lydsamtaler5

• FaceTime-lydsamtale

• Voice over LTE (VoLTE)4

• Wi‑Fi-anrop4

• Del opplevelser, som filmer, TV, musikk og andre apper, med SharePlay i en FaceTime-samtale

• Skjermdeling

• Romtilpasset lyd

• Mikrofonmodusene Stemmeisolasjon og Bredt spektrum

Lydavspilling

• Lydformater som støttes: AAC-LC, HE‑AAC, HE‑AAC v2, Protected AAC, MP3, Linear PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3) og Audible (formatene 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+)

• Stereolyd

• Brukerkonfigurerbar maksimal volumgrense

Videoavspilling

• Videoformater som støttes: HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 og Motion JPEG

• Støtter Dolby Vision, HDR10 og HLG

• Opptil 4K HDR AirPlay for skjermdeling, bilder og video ut til Apple TV (2. gen. eller nyere) eller AirPlay 2-aktiverte smart-TV-er

• Like skjermer-modus og video ut: opptil 1080p via Lightning Digital AV-adapter og Lightning-til-VGA-adapter (adaptere selges separat)6

Siri7

• Bruk stemmen til å sende meldinger, angi påminnelser og mye annet

• Aktiver håndfritt med stemmen ved å si «hei, Siri»

• Bruk stemmestyrte snarveier i favorit­tappene dine

Eksterne knapper og tilkoblinger

• Hjem-knapp/Touch ID-sensor

• Volum opp/ned

• Ringelyd av/på

• Side­knapp

• Innebygd stereo­høyttaler

• Lightning-tilkobling

• Innebygd mikrofon

Strøm og batteri8

• Videoavspilling:

• opptil 13 timer

• Videoavspilling (strømming):

• Opptil åtte timer

• Lydavspilling:

• opptil 40 timer

• Hurtigladingskapasitet:

• opptil 50 % lading på 30 minutter9 med 18-watts lader eller kraftigere (kjøpes separat)

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Trådløs lading (fungerer med Qi-ladere10)

• Lading via USB fra datamaskin eller via lader

Sensorer

• Touch ID

• Barometer

• Gyroskop med tre akser

• Akselerometer

• Avstandssensor

• Lyssensor

Operativ­system

iOS 15

iOS er verdens sikreste og mest intuitive mobilplattform – fullpakket av kraftige funksjoner, så du får mest mulig glede av enheten din.

Se hva som er nytt i iOS

Tilgjengelighet

Innebygde tilgjengelighets­funksjoner støtter synshemmede, hørsels­­hemmede og personer med nedsatte funksjons­evner eller kognitive evner, slik at alle skal få mest mulig glede av iPhone. Finn ut mer om Tilgjengelighet

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver

• Zoom

• Lupe

• Støtter telefonanrop med tekst i sanntid (RTT) og teksttelefon (TTY)

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Bryter­kontroll

• Skjult teksting

• AssistiveTouch

• Les opp skjerm

• Trykk på baksiden

Inkluderte apper

• App Store

• Bøker

• Kalkulator

• Kalender

• Kamera

• Klokke

• Kompass

• Kontakter

• FaceTime

• Filer

• Hvor er?

• Helse

• Hjem

• iTunes Store

• Lupe

• Mail

• Kart

• Måleverktøy

• Meldinger

• Musikk

• Notater

• Telefon

• Bilder

• Podkaster

• På­minnelser

• Safari

• Innstillinger

• Snarveier

• Siri

• Aksjer

• Tips

• TV

• Taleopptak

• Wallet

• Watch

• Været

• Oversett

Gratisapper fra Apple

Appene Apple Store, Clips, GarageBand, iMovie, Keynote, Numbers og Pages er forhåndsinstallert.

• Apple Store

• Clips

• GarageBand

• iMovie

• iTunes Remote

• Keynote

• Numbers

• Pages

• Support

SIM-kort

• Dual SIM (nano-SIM og eSIM)11

• iPhone SE er ikke kompatibel med eksisterende mikro-SIM-kort.

Høreapparater

• M3, T4

Støtte for e-postvedlegg

• Dokumenttyper som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (nettsider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Forhånd­svisning og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rikt tekstformat); .vcf (kontaktinformasjon); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz (USDZ Universal)

Systemkrav

• Apple ID (kreves for enkelte funksjoner)

• Internettilgang12

Synkronisering med Mac eller PC krever:

• macOS Catalina 10.15 med Finder

• macOS El Capitan 10.11.6 til macOS Mojave 10.14.6 med iTunes 12.8 eller nyere

• Windows 7 eller nyere med iTunes 12.10 eller nyere (gratis nedlasting fra itunes.com/no/download)

Krav til bruksmiljø

• Temperatur under bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: −20 til 45 °C

• Relativ fuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

• Høyde under bruk: testet opp til 3000 m

Språk

• Språkstøtte

• Norsk, arabisk, dansk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrike), gresk, hebraisk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, katalansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Støtte for QuickType-tastatur

• Norsk (bokmål, nynorsk), aino, albansk, amharisk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, assamesisk, assyrisk, aserbajdsjansk, bengali, bodo, bulgarsk, burmesisk, cherokee, dansk, dhivehi, dogri, emoji, engelsk (Australia, Canada, India, Singapore, Storbritannia, USA), filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), fulfulde (adlam), færøysk, georgisk, gresk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari, latinsk, translitterasjon), hviterussisk, ibo, indonesisk, irsk-gælisk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kannada, kantonesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, strøk, sucheng), kasakhisk, kasjmiri (arabisk, devanagari), katalansk, khmer, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk), kinesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk, sucheng, zhuyin), kirgisisk, konkani (devanagari), koreansk (2-setts, 10-tasters), kroatisk, kurdisk (arabisk, latinsk), laotisk, latvisk, litauisk, maithili, makedonsk, malayalam, malaysisk (arabisk, latinsk), maltesisk, manipuri (bengali, meitei-lon), maori, marathi, mongolsk, navaho, nederlandsk, nepali, odia, panjabi, pashto, persisk (Afghanistan), persisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rohingya, rumensk, russisk, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbisk (kyrillisk, latinsk), sindhi (arabisk, devanagari), singalesisk, slovakisk, slovensk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, swahili, tadsjikisk, tamil (anjal, tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tongansk, tsjekkisk, turkmensk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), uigurisk, ukrainsk, ungarsk, urdu, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latinsk), vietnamesisk, walisisk

• QuickType-tastatur med autokorrektur

• Arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), bangla, bulgarsk, cherokee, dansk, engelsk (Australia), engelsk (Canada), engelsk (India), engelsk (Japan), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannia), engelsk (USA), estlandsk, filippinsk, finsk, fransk (Belgia), fransk (Canada), fransk (Frankrike), fransk (Sveits), gresk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari), hindi (translitterasjon), indonesisk, irsk, islandsk, italiensk, japansk (kana), japansk (romaji), katalansk, kinesisk – forenklet (pinyin QWERTY), kinesisk – tradisjonell (pinyin QWERTY), kinesisk – tradisjonell (zhuyin), koreansk (2-setts), kroatisk, latvisk, litauisk, makedonsk, malaysisk, marathi, nederlandsk (Belgia), nederlandsk, norsk (bokmål), norsk (nynorsk), persisk (Afghanistan), persisk, polsk, portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), punjabi, rumensk, russisk, serbisk (kyrillisk), serbisk (latinsk), slovakisk, slovensk, spansk (Latin-Amerika), spansk (Mexico), spansk (Spania), svensk, tamil (anjal), tamil (tamil 99), telugu, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits), tysk (Tyskland), tysk (Østerrike), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk

• Støtte for QuickType-tastatur med foreslåtte skrivemåter

• Arabisk (moderne standard, najdi), engelsk (Australia, Canada, India, Singapore, Storbritannia, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hindi (devanagari, latinsk), japansk, kantonesisk (tradisjonell), kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk (Brasil, Portugal), russisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), vietnamesisk

• Støtte for flerspråklig QuickType-tastatur

• Engelsk (Australia), engelsk (Canada), engelsk (India), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannia), engelsk (USA), fransk (Belgia), fransk (Canada), fransk (Frankrike), fransk (Sveits), Hindi (latinsk), italiensk, japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin), kinesisk – tradisjonell (pinyin), nederlandsk (Belgia), nederlandsk (Nederland), portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), spansk (Latin-Amerika), spansk (Mexico), spansk (Spania), tysk (Sveits), tysk (Tyskland), tysk (Østerrike)

• Støtte for QuickType-tastatur med kontekstuelle forslag

• Arabisk (moderne standard), arabisk (najdi), engelsk (Australia),engelsk (Canada), engelsk (India), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannia), engelsk (USA), fransk (Belgia), fransk (Canada), fransk (Frankrike), fransk (Sveits), hindi (devanagari), hindi (latinsk), italiensk, kinesisk (forenklet), nederlandsk (Belgia), nederlandsk (Nederland), portugisisk (Brasil), russisk, spansk (Latin-Amerika), spansk (Mexico), spansk (Spania), svensk, tyrkisk, tysk (Sveits), tysk (Tyskland), tysk (Østerrike), vietnamesisk

• Tastaturstøtte for QuickPath

• Engelsk (Australia), engelsk (Canada), engelsk (India), engelsk (Singapore), engelsk (Storbritannia), engelsk (USA), fransk (Canada), fransk (Frankrike), fransk (Sveits), italiensk, kinesisk (forenklet), nederlandsk (Belgia), nederlandsk (Nederland), portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), spansk (Latin-Amerika), spansk (Mexico), spansk (Spania), svensk, tysk (Sveits), tysk (Tyskland), tysk (Østerrike), vietnamesisk

• Siri-språk

• Norsk (Norge), arabisk (De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia), dansk (Danmark), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hebraisk (Israel), italiensk (Italia, Sveits), japansk (Japan), kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong), koreansk (Korea), malayisk (Malaysia), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), spansk (Chile, Mexico, Spania, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike)

• Språk for diktering

• Norsk, arabisk (De forente arabiske emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia), dansk, engelsk (De forente arabiske emirater, Australia, Canada, Filippinene, India, Indonesia, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabia, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Luxembourg, Sveits), gresk, hebraisk, hindi (India), indonesisk, italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong, Macao), katalansk, koreansk, kroatisk, malaysisk, mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, shanghainesisk (Fastlands-Kina), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spania, Uruguay, USA), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Sveits, Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Støtte for definisjonsordbok

• Norsk, dansk, engelsk (Storbritannia, USA), fransk, hebraisk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Støtte for tospråklig ordbok

• Arabisk – engelsk, fransk – engelsk, fransk – tysk, hindi – engelsk, indonesisk – engelsk, italiensk – engelsk, japansk – engelsk, japansk – kinesisk (forenklet), kinesisk (forenklet) – engelsk, kinesisk (tradisjonell) – engelsk, koreansk – engelsk, nederlandsk – engelsk, polsk – engelsk, portugisisk – engelsk, russisk – engelsk, spansk – engelsk, thai – engelsk, tysk – engelsk, vietnamesisk – engelsk

• Synonymordbok

• Engelsk (Storbritannia, USA), kinesisk (forenklet)

• Stavekontroll

• Norsk, arabisk, arabisk najdi, dansk, engelsk, finsk, fransk, italiensk, koreansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

• Regioner som støtter Apple Pay

• Norge, Australia, Belgia, Brazil, Bulgaria, Canada, Danmark, De forente arabiske emirater, Estland, Fastlands-Kina,13 Finland, Frankrike, Færøyene, Georgia, Grønland, Guernsey, Hellas, Hongkong, Hviterussland, Irland, Island, Isle of Man, Israel, Italia, Japan, Jersey, Kasakhstan, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Mexico, Monaco, Montenegro, Nederland, New Zealand, Polen, Portugal, Qatar, Romania, San Marino, Saudi-Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyskland, Ukraina, Ungarn, USA, Vatikanstaten, Østerrike.

I esken

• iPhone SE

• USB-C-til-Lightning-kabel

• Dokumentasjon

Som del av miljøtiltakene våre følger det ikke lenger med lader eller EarPods når du kjøper iPhone SE. Det følger imidlertid med en USB-C-til-Lightning-kabel som støtter rask lading, og som er kompatibel med USB-C-ladere og datamaskinporter.

Vi oppfordrer deg til å gjenbruke USB-A-til-Lightning-kabler, ladere og hodetelefoner som du allerede eier, og som er kompatible med denne iPhonen. Men hvis du trenger nye ladere eller hodetelefoner fra Apple, er de tilgjengelige for kjøp.

iPhone og miljøet

Vi tar ansvar for den påvirkningen produktene våre har på miljøet i løpet av livssyklusen deres.

iPhone SE har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:14

Laget med bedre materialer

• 100 prosent resirkulerte sjeldne jordmetaller i Taptic Engine15

• 100 prosent resirkulert tinn i loddemetallet i hovedkortet

• Kabinett utført i resirkulerbart lavkarbon-aluminium

• 35 prosent eller mer resirkulert plast i flere komponenter

Energieffektiv

• Oppfyller det amerikanske energidepartementets krav til systemer for batterilading16

Smartere kjemi17

• Skjermglass uten arsen

• Skjerm uten kvikk­sølv

• Uten bromerte flammehemmere, PVC og beryllium

Miljøvennlig produksjon

• Forhandlerne som er ansvarlige for den endelige monteringen, genererer ikke noe avfall som må sendes til søppelfyllingen16

• Alle forhandlere som er ansvarlige for den endelige monteringen, går over til 100 prosent fornybar energi for Apple-produksjonen

Miljøvennlig emballasje

• 100 prosent av de nye trefibrene kommer fra bærekraftige skoger

• Resirkulerbar emballasje utført hovedsakelig i fiber

* Se https://support.apple.com/no-no/HT3939. for informasjon om hvordan du finner modellnummeret på iPhonen din. Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og se apple.com/iphone/LTE. Støtte for mobiltekno­logier er basert på iPhone-modellnummer og konfigurasjon for enten CDMA- eller GSM-nettverk.

1. Tilgjengelig plass er mindre og vil av flere årsaker variere. En standardkonfigurasjon bruker omtrent 11 til 14 GB (inkludert iOS og forhåndsinstallerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhåndsinstallerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringskapasiteten kan bli endret avhengig av programvareversjon, og kan variere fra enhet til enhet.

2. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

3. iPhone SE ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetrangering på IP67 (maksimal dybde på 1 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

4. Abonnement for datatrafikk kreves. LTE i Gigabit-klasse, VoLTE og Wi‑Fi-anrop er tilgjengelig i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og se apple.com/iphone/LTE.

5. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter for både deg og den du prater med. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Mobildata­kostnader kan påløpe.

6. Kun SDR-videoinnhold.

7. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle regioner. Funksjonene kan variere fra region til region. Internettilgang kreves. Det kan påløpe mobildatakostnader.

8. Batteritid avhenger av nettverks­konfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut hos en Apple-service­leverandør. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/battery.html.

9. Testene ble utført av Apple i februar 2020 med førproduksjons­enheter av iPhone SE (2. gen.) og førlanserings­programvare samt tilbehøret Apple USB‑C-ladere (18-watts modell A1720 og 30-watts modell A1882). Tester av hurtiglading ble utført med utladede iPhoner. Ladetiden avhenger av omgivelsene. Faktiske resultater varierer.

10. Trådløse Qi-ladere selges separat.

11. Bruk av eSIM krever et abonnement. (Dette kan innebære restriksjoner på bytte av leverandør og roaming, selv etter at bindingstiden er over.) Ikke alle operatører støtter eSIM. Noen mobiloperatører deaktiverer bruk av eSIM i iPhone. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du kan lese mer om eSIM her: https://support.apple.com/kb/HT209044.

12. Trådløst bredbånd anbefales. Kostnader kan påløpe.

13. I Fastlands-Kina kan du bruke Apple Pay i Safari på nettet, men kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.

14. Opplysningene er korrekte ved lanseringen av produktet.

15. Taptic Engine utgjør omtrent 34 prosent av den totale mengden sjeldne jordmetaller som brukes i produktet.

16. Ytelsen er basert på den føderale energisparing-standarden for batteriladere fra det amerikanske energidepartementet.

17. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndig­hetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Se hele listen.