AirPods Pro (1. sukupolvi) langattomalla latauskotelolla – Tekniset tiedot

Äänitekno­logia

• Aktiivinen taustamelun vaimennus

• Läpikuulumistila

• Adaptiivinen taajuuskorjaus

• Paineentasausaukko

• Applen oma high-excursion-ääniajuri

• Erikoisvalmisteinen laajan äänialan vahvistin

• Tilaääni ja dynaaminen pään seuranta1

Tunnistimet

• Kaksi suuntaavaa mikrofonia

• Sisäänpäin suunnattu mikrofoni

• Kaksi optista tunnistinta

• Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi

• Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

• Painalluksen tunnistin

Siru

• H1-kuulokesiru

Säätimet

• Toista, keskeytä tai vastaa puheluun painamalla kerran

• Ohita kappale painamalla kahdesti

• Palaa taaksepäin painamalla kolmesti

• Vaihtele aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä pitämällä painettuna

• Sano ”Hei Siri” ja pyydä sitä vaikka soittamaan kappale tai puhelu tai antamaan reittiohjeita

Hien- ja veden­kestävyys2

• Hien- ja vedenkestävät (IPX4)

Mitat ja paino (yksittäin)3

AirPods Pro (yksittäin)

• Korkeus: 30,9 mm

• Leveys: 21,8 mm

• Syvyys: 24,0 mm

• Paino: 5,4 g

Langaton latauskotelo

• Korkeus: 45,2 mm

• Leveys: 60,6 mm

• Syvyys: 21,7 mm

• Paino: 45,6 g

Latauskotelo

• Toimii Qi-hyväksyttyjen laturien tai Lightning-liittimen kanssa

Akku

AirPods Pro

• Jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella (jopa 5 tuntia aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuuluvuuden ollessa pois päältä)4

• Jopa 3,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella5

AirPods Pro -kuulokkeet ja langaton latauskotelo

• Yli 24 tuntia kuunteluaikaa6

• Yli 18 tuntia puheaikaa7

5 minuuttia kotelossa antaa noin 1 tunnin kuunteluaikaa8 tai noin 1 tunnin puheaikaa9

Yhteydet

• Bluetooth 5.0

Pakkauksessa

• AirPods Pro

• Langaton latauskotelo

• Silikonitulpat (kolme kokoa)

• Lightning–USB‑C-kaapeli

Käyttöapu

Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat enemmän irti uusista AirPods Pro ‑kuulokkeistaan. Ominaisuuksiin kuuluvat:

• Live Listen ‑ääni10

• Kuulokkeiden äänitasot

• Kuulokkeiden mukautus

• Keskustelun vahvistus

Järjestelmä­vaatimukset11

• iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio

• iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio

• Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio

• Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio

• Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio

Yhteen­sopivuus

iPhone‑mallit

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 712

• iPhone 7 Plus12

• iPhone 6s12

• iPhone 6s Plus12

• iPhone SE (2. sukupolvi)

• iPhone SE (1. sukupolvi)12

iPod-mallit

• iPod touch (7. sukupolvi)

Mac-mallit12

• MacBook (Retina, 12 tuumaa, alkuvuosi 2015 – 2017)

• MacBook Air (11 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – alkuvuosi 2015)

• MacBook Air (13 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tuumaa, 2018 – 2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Pro (Retina, 13 tuumaa, loppuvuosi 2012 – alkuvuosi 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – vuoden 2015 puoliväli)

• MacBook Pro (13 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2020)

• MacBook Pro (15 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2019)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, kaksi porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, neljä porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M1, 2020)

• 14 tuuman MacBook Pro (2021)

• 16 tuuman MacBook Pro (2021)

• MacBook Pro (16 tuumaa, 2019)

• iMac (21,5 tuumaa, loppuvuosi 2012 – 2017)

• iMac (27 tuumaa, loppuvuosi 2012 – loppuvuosi 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tuumaa, loppuvuosi 2015 – 2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tuumaa, loppuvuosi 2014 – 2020)

• iMac (24 tuumaa, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (loppuvuosi 2012 – loppuvuosi 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Pro (loppuvuosi 2013 – 2019)

iPad-mallit

• 12,9 tuuman iPad Pro (5. suku­polvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)12

• 11 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

• 10,5 tuuman iPad Pro

• 9,7 tuuman iPad Pro12

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad (5. sukupolvi)

• iPad Air (4. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Air 212

• iPad mini (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)

• iPad mini 412

Apple Watch ‑mallit12

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV ‑mallit

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods Pro ‑kuulokkeet ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

AirPods Pro -kuulokkeissa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonesto­aineita

• Ei PVC:tä

• Ei berylliumia

• Ei elohopeaa

1. Stereon tila­vaikutelma ‑ominaisuus tukee stereo­sisältöä iOS 15:ssä tai uudemmassa ja Apple Musicissa Dolby Atmos‑ tai 5.1-muodossa sekä videosisältöä 5.1‑, 7.1‑ ja Dolby Atmos ‑muodossa tuetuista apeista.

2. AirPodeissa (3. sukupolvi) ja AirPods Pro ‑kuulokkeissa on maaurheilu­lajeihin ja ‑liikuntaan soveltuva hien‑ ja vedenkestävyys. AirPodit (3. sukupolvi) ja AirPods Pro ‑kuulokkeet on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyys­luokitus on IPX4 (IEC-standardi 60529). Hien‑ ja veden­kestävyys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastuneita AirPodeja (3. sukupolvi) tai AirPods Pro ‑kuulokkeita. Katso puhdistus‑ ja kuivaus­ohjeet osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT210711.

3. Koko ja paino vaihtelevat kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

4. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Kuunteluaika oli enintään 5 tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuuluvuus olivat pois päältä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

5. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

6. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneet AirPods Pro ‑kuulokkeet ladattiin 100 prosenttiin. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro ‑kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

7. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tyhjentyneet AirPods Pro ‑kuulokkeet ladattiin 100 prosenttiin ja puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro ‑kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

8. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Viiden minuutin lataustesti suoritettiin tyhjentyneillä AirPods Pro ‑kuulokkeilla. Niitä ladattiin viisi minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

9. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulok­keiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Viiden minuutin lataustesti tehtiin tyhjentyneillä AirPods Pro ‑kuulokkeilla. Niitä ladattiin viisi minuuttia, minkä jälkeen mobiiliverkossa soitettiin puhelu, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.

10. Edellyttää iOS:n tai iPadOS:n uusinta versiota.

11. AirPods Pro ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

12. Äänijakoa ei tueta.

13. MagSafe-lataaminen edellyttää yhteensopivaa MagSafe-laturia. Langaton lataaminen edellyttää Qi-yhteensopivaa langa­tonta laturia.

14. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoon­panon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.