Apple Watch Series 5 - Teknisk information

Finishar

GPS + Cellular

• Aluminium

• Silver

• Rymdgrå

• Guld

• Rostfritt stål

• Silver

• Rymdsvart(DLC)

• Guld (PVD)

• Titan

• Rymdsvart

• Keramik

• Vit

GPS

• Aluminium

• Silver

• Rymdgrå

• Guld

Apple Watch Nike finns med aluminiumboett i silver och rymdgrått.

Apple Watch Hermès finns med boett i rostfritt stål och rymdsvart rostfritt stål.

Funktioner

• Gps/GNSS

• Kompass

• Barometrisk höjdmätare

• Vattentålig

• ner till 50 meter2

• Elektrisk hjärtsensor

• Andra generationen optisk hjärtsensor

• Internationella nödsamtal3

• Nödsamtal SOS6

• Accelerometer

• upp till 32 g-krafter med falldetektering

• Gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

• Högtalare

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 32 GB

• Baksida i keramik och safirglas

Skärm

• 44 mm

• 368 × 448 pixlar

• 977 mm2 skärmyta

• Mer än 30 % större skärm än Series 3

• 40 mm

• 324 × 394 pixlar

• 759 mm2 skärmyta ‏

• Mer än 30 % större skärm än Series 3

• Retina LTPO OLED-skärm som alltid är på med Force Touch

• Ljusstyrka på 1 000 cd/m2

Chip

• S5 SiP med 64‑bitars dubbelkärnig processor

• W3

• Trådlöst Apple W3-chip

Anslutningar

Ström

• Inbyggt uppladd­ningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar5

• Magnetisk laddningskabel

• Usb-strömadapter

Mått

40 mm

• H̦jd: 40 mm

• Bredd: 34 mm

• Djup: 10,74 mm

44 mm

• H̦jd: 44 mm

• Bredd: 38 mm

• Djup: 10,74 mm

vikt

40 mm

• Aluminium: 30,8 g

• Rostfritt stål: 40,6 g

• Titan: 35,1 g

• Keramik: 39,7 g

44 mm

• Aluminium: 36,5 g

• Rostfritt stål: 47,8 g

• Titan: 41,7 g

• Keramik: 46,7 g

1. EKG-appen kommer med de senaste versionerna av iOS och watchOS på Apple Watch Series 4 eller senare. Information om kompatibilitet finns på www.apple.com/se/watch. EKG-appen är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år.

2. Apple Watch Series 5 och Apple Watch Series 3 är klassificerade som vattentåliga ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten, såsom simning i simbassänger, sjöar eller hav. Däremot bör de inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.

3. Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd för funk­tionen på www.apple.com/se/watchos/feature-availability.

4. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch som för iPhone. Inte tillgängligt hos alla mobiloperatörer. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton eller förbetalda abonnemang. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Det kan hända att vissa äldre abonnemang inte är kompatibla. Roaming är inte tillgängligt. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer. På www.apple.com/se/watch/cellularfinns information om medverkande mobiloperatörer och villkor.

5. Heldagstesterna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2019 med förhandsversioner av Apple Watch Series 5 (GPS) och Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på användning, mobiltäckning, inställningar och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information hittar du på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.

6. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan ringa nödsamtal via mobil uppkoppling. Du kan ringa nödsamtal även på en Apple Watch utan mobil uppkoppling om din iPhone är i närheten, eller om din Apple Watch är ansluten till ett känt wifi-nätverk och du har aktiverat wifi-samtal.

Apple Watch Series 5 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 13 eller senare.

Funktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Sehela listan.