iPod touch (7. generation) - Tekniske specifikationer

Finish

• Rød - (PRODUCT)RED™

• Space grey

• Guld

• Sølv

• Pink

• Blå

Kapacitet1

• 32 GB

• 128 GB

• 256 GB

Størrelse og vægt

• Højde: 123,4 mm

• Bredde: 58,6 mm

• Dybde: 6,1 mm

• Vægt: 88 gram2

Skærm

• Retina-skærm

• 4" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med IPS-tekno­logi

• Opløsning på 1136 x 640 pixels ved 326 ppi

• Kontrastforhold: 800:1 (typisk)

• Maks. lysstyrke: 500 cd/m2 (typisk)

• Fedt- og fingeraftryks­afvisende belægning

Chip

• A10 Fusion-chip

Kamera

• 8 MP kamera

• Autofokus

• Blændeåbning på ƒ/2,4

• Objektiv med fem linser

• Hybridt infrarødfilter

• Belysningssensor på bagsiden

• Automatisk billed­stabilisering

• HDR til billeder

• Eksponerings­justering

• Panorama (op til 43 MP)

• Serieoptagelse

• Tryk for at fokusere

• Geotagging af billeder via Wi‑Fi

• Selvudløser

• Benytter følgende billedformater: HEIF og JPEG

Videooptagelse

• 1080p HD-videooptagelse (30 billeder pr. sek.)

• Tryk for at fokusere, mens du optager

• Slowmotion-video (120 billeder pr. sek.)

• Tidsforløbs­video

• Filmisk videostabilisering

• 3 x zoom

• Geotagging af video via Wi‑Fi

• Optager i følgende videoformater: HEVC og H.264

FaceTime HD-kamera

• 1,2 MP billeder

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• 720p HD-videooptagelse

• Belysningssensor på bagsiden

• Automatisk HDR til videoer

• Serieoptagelse

• Eksponerings­justering

• Selvudløser

Trådløs tekno­logi

• 802.11a/b/g/n/ac Wi‑Fi

• Trådløs Bluetooth 4.1-tekno­logi

• Kort: Lokalitetsbaseret tjeneste3

Lydafspilning

• Understøttede lydformater: AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, beskyttet AAC, MP3, lineær PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E-AC‑3) og Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+)

• Maks. lydstyrke kan indstilles af brugeren

TV og video

• Understøttede videoformater: HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 og Motion JPEG

• AirPlay-skærmdublering, billeder og video­udgang til Apple TV (2. generation eller nyere)4

• Understøttelse af skærmdublering og video­udgang: Op til 1080p via Lightning Digital AV-mellemstik og Lightning til VGA-mellemstik (mellemstik sælges separat)4

Siri5

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindel­ser o.m.m.

• Få intelligente forslag på låseskær­men og i Beskeder, Mail, QuickType m.m.

• Fungerer håndfrit6

• Brug din stemme til at aktivere genveje fra dine yndlingsapps

Eksterne knapper og stik

• Hjem

• Skru op/ned

• Tænd/sluk - Vågeblus til/fra

• Mikrofon (bagside)

• Indbygget højttaler

• Lightning-stik

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

Strøm og batteri7

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Musikafspilning: Op til 40 timer

• Videoafspilning: Op til 8 timer

Sensorer

• Gyroskop med 3 akser

• Accelerometer

Styresystem

iOS 14

iOS er verdens mest personlige og sikre styresystem til mobile enheder. Det er spækket med stærke funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din dag.

Se nyhederne i iOS 14

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iPod touch. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdig­heder, indlæring eller læsefærdig­heder, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Forstørrelsesglas

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Knapbetjening

• Tekstning for høre­hæmmede

• AssistiveTouch

• Læs skærm op

Ind­byg­gede apps

• Kamera

• Fotos

• Sundhed

• Beskeder

• FaceTime

• Mail

• Musik

• Wallet

• Safari

• Kort

• Siri

• Kalender

• iTunes Store

• App Store

• Noter

• Kontakter

• Bøger

• Hjem

• Vejr

• Påmindelser

• Ur

• TV

• Værdi­papirer

• Lommeregner

• Memoer

• Podcasts

• Tips

• Find min iPhone

• Find mine venner

• Indstillinger

• Arkiver

Gratis apps fra Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, Clips og Apple Store-appen er præinstalleret.

• iMovie

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iTunes U

• GarageBand

• Apple Store

• Apple TV Remote

• iTunes Remote

• Musik­memoer

• Clips

• Genveje

Hoved­telefoner8

• Apple EarPods

Systemkrav

• Apple‑id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang

Synkronisering med iTunes på en Mac eller PC kræver:

• Mac: OS X 10.11.4 eller nyere

• PC: Windows 7 eller nyere

• iTunes 12.8.2 eller nyere på Mac og iTunes 12.9.5 eller nyere på PC9 (kan hentes gratis fra www.itunes.com/dk/download)

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 meter

Sprog

• Sprogunder­støttelse

• Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebraisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• QuickType-tastatur under­støtter

• Dansk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, aserbajdsjansk, bengalsk, bulgarsk, catalansk, cherokee, emoji, engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), estisk, filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), georgisk, græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari, translitteration), hinglish, hollandsk, hviderussisk, indonesisk, irsk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kannada, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin, streg), kinesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, pinyin, streg, sucheng, zhuyin), koreansk, kroatisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, malayālam, maori, marathi, norsk, odia, persisk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), punjabisk, rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk, latinsk), slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, swahili, tamilsk (skrifttegn, translitteration), telugu, thai, tibetansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk, walisisk

• QuickType-tastatur under­støtter tekstforud­sigelse

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), thai, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Siri-sprog

• Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong), koreansk, malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Dikteringssprog

• Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hindi (Indien), hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Ordbogsunderstøttelse

• Dansk, engelsk, fransk, hebraisk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Synonymordbog

• Engelsk (Storbritannien, USA)

• Tosproget ordbogsunderstøttelse med engelsk

• Arabisk, fransk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, portugisisk, russisk, spansk, tysk

• Stavekontrol

• Dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

I æsken

• iPod touch

• Apple EarPods

• Lightning til USB-kabel

• Startvejledning

iPod touch og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er iPod touch de­signet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­be­lysning

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Aluminiumskabinet, der kan genbruges

1. Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskel­lige faktorer. Standard­konfigurationen bruger ca. 10-12 GB lagerplads (inklusive iOS og præinstallerede apps) afhængigt af model og indstil­linger. Præinstallerede apps bruger ca. 4 GB, og du kan både slette og gendanne disse apps.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. iPod touch med appen Kort giver dig din omtrentlige position ved hjælp af oplys­ninger baseret på din afstand til kendte Wi‑Fi-netværk (når de er slået til og er tilgængelige). Jo mere nøjagtige oplys­ningerne er, jo mindre er cirklen, som viser din position på kortet. Denne funktion er ikke tilgængelig i alle områder. Kendte Wi‑Fi-netværk findes hovedsageligt i byområder. Data indsamles for at kunne vise din placering, men i en form, som ikke identificerer dig personligt. Hvis du ikke ønsker, at denne type data skal indsamles, skal du lade være med at slå funk­tionen til. Det påvirker ikke funktionaliteten i din iPod touch, hvis du undlader at slå funk­tionen til.

4. Kun standard Dynamic Range-videoindhold.

5. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land. Internetadgang kræves.

6. Kræver tilslutning til strøm.

7. Test udført af Apple i april 2019 med testversioner af iPod touch-hardware og -software (7. generation). Playlisten bestod af 358 unikke lydspor købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Videoindholdet var en film på 2 timer og 23 minutter købt i iTunes Store, der blev afspillet gentagne gange. Alle indstil­linger var standardindstil­linger med følgende undtagelser: Lyden kom gennem hoved­telefoner med ledning; Wi‑Fi var forbundet med et netværk; Wi‑Fi-funk­tionen Spørg før tilslutning og Automatisk lysstyrke var slået fra. Batteritest udføres med bestemte iPod-enheder. De faktiske resultater kan variere. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstil­linger. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplys­ninger.

8. Fjernbetjening og mikrofon følger ikke med.

9. iPod og iTunes må kun bruges til lovlig eller godkendt kopiering. Stjæl ikke musik.

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se hele listen.