AirPods (2. generasjon) med ladeetui - Tekniske spesifikasjoner

Oversikt

Enda mer magiske.

Nye AirPods er trådløse øretelefoner – på en helt ny måte. Når du tar dem ut av ladeetuiet, slår de seg på og kobler seg til din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Med ett lite trykk er AirPods klare for bruk. De slår seg på automatisk og er alltid tilkoblet. AirPods-øretelefonene merker når de sitter i ørene dine, og de setter seg på pause når du tar dem ut.

Du kan skru lyden opp og ned, bytte sang, ringe eller få veibeskrivelser – det er bare å si «hei, Siri» og fortelle hva du ønsker å gjøre. Du kan bruke bare én eller begge to. Og når du hører på musikk eller en podkast, kan du spille av lyden eller spole fremover med et dobbelttrykk.

Du får opptil fem timer med lytting1 og tre timer med taletid på én lading.2 De er laget for å holde følge med deg og kommer med et ladeetui som kan lade dem opp flere ganger, så du får mer enn 24 timers spilletid.3 Trenger du en liten oppladning? Etter bare femten minutter i etuiet kan du lytte i hele tre timer4 eller prate i to.5

AirPods drives av en spesialutviklet H1-chip fra Apple og benytter optiske sensorer og et akselerometer for å registrere om de sitter i ørene. Uansett om du bruker én eller begge, sender H1-chipen lyden dit den skal, og aktiverer mikrofonen automatisk. Når du ringer til noen eller snakker med Siri, vil et ekstra akselerometer med stemmeregistrering samt stråleformende mikrofoner filtrere ut bakgrunnsstøy og fokusere på lyden av stemmen din.

Viktigste funksjoner

• Designet av Apple
  • Automatisk aktivering og tilkobling
  • Kan enkelt settes opp for alle Apple-enhetene dine6
  • Hurtigtilgang til Siri ved å si «hei, Siri» eller konfigurere dobbelttrykking
  • Dobbelttrykk for å spille av eller spole fremover
  • Lades raskt i etuiet
  • Etuiet kan lades med en Lightning-tilkobling
  • Fyldig og høyoppløst lyd og tale
  • Sømløst bytte mellom enheter

Vekt

• AirPods (hver enkelt): 4 gram
  • Ladeetui: 38 gram

Størrelse

• AirPods (hver enkelt): 16,5 x 18 x 40,5 mm
  • Ladeetui: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm

Tilkoblinger

• AirPods: Bluetooth
  • Ladeetui: Lightning-tilkobling

Tilgjengelighet

• Direktelytting7

AirPods-sensorer (hver enkelt):

• Doble stråleformende mikrofoner
  • Doble optiske sensorer
  • Bevegelsesbasert akselerometer
  • Talebasert akselerometer

Strømforbruk

• AirPods med ladeetui: mer enn 24 timer med lytting,3 opptil 18 timer med taletid8
  • AirPods (én lading): opptil 5 timer med lytting,1 opptil 3 timer med taletid2
  • 15 minutter i etuiet tilsvarer opptil 3 timer med lytting4 eller opptil 2 timer med taletid5

Systemkrav

• iPhone, iPad og iPod touch med iOS 12.2 eller nyere
  • Apple Watch med watchOS 5.2 eller nyere
  • Mac med macOS 10.14.4 eller nyere

Kompatibilitet

iPhone-modeller

• iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s

iPad-modeller

• iPad Air (3. gen.)
  • iPad mini (5. gen.)
  • 11-tommers iPad Pro
  • 12,9-tommers iPad Pro (3. gen.)
  • 10,5-tommers iPad Pro
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)
  • 12,9-tommers iPad Pro (andre generasjon)
  • 12,9-tommers iPad Pro (første generasjon)
  • 9,7-tommers iPad Pro
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad Air 2
  • iPad Air (1. gen.)

Mac-modeller

• 12-tommers MacBook
  • 13-tommers MacBook Air med Retina-skjerm
  • 13-tommers MacBook Air
  • 11-tommers MacBook Air
  • 13-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 13-tommers MacBook Pro
  • 15-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 15-tommers MacBook Pro
  • 21,5-tommers iMac – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 21,5-tommers iMac – Thunderbolt 2
  • 27-tommers iMac – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 27-tommers iMac – Thunderbolt 2
  • iMac Pro
  • Mac Pro
  • Mac mini – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Mac mini

Watch-modeller

• Series 4
  • Series 3
  • Series 2
  • Series 1

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K
  • Apple TV HD

iPod-modeller

• iPod touch (sjette generasjon)

1. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  2. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble AirPods-batteriet tømt fullstendig ved å ringe fra en mobiltelefon inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  3. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte lydavspillingen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Syklusen ble gjentatt inntil begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  4. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  5. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15 minutter med lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble en telefonsamtale holdt inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  6. Krever en iCloud-konto og macOS 10.14.4, iOS 12.2 eller watchOS 5.2.
  7. Krever den nyeste versjonen av iOS.
  8. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble AirPods-batteriet tømt fullstendig ved å ringe fra en mobiltelefon inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte telefonsamtalen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Syklusen ble gjentatt inntil begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
Publiseringsdato: 27.mar.2019