AirPods (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Sensorer

• Doble, stråleformende mikrofoner

• Doble, optiske sensorer

• Akselerometer med bevegelsesregistrering

• Akselerometer med stemmeregistrering

Chip

• H1-chip

Kontroller

• Dobbelttrykk for å spille av, hoppe over eller svare på et anrop

• Si “hei, Siri” for å gjøre ting som å spille av en sang, ringe noen eller få en veibeskrivelse

Størrelse og vekt1

AirPods (hver enkelt)

• Høyde: 40,5 mm

• Bredde: 16,5 mm

• Dybde: 18,0 mm

• Vekt: 4 g

Lightning-ladeetui og Trådløst ladeetui

• Høyde: 53,5 mm

• Bredde: 44,3 mm

• Dybde: 21,3 mm

• Vekt: 38,2 g

Ladeetui

• Lightning-ladeetui

• Fungerer med Lightning-kabler

• Trådløst ladeetui

• Fungerer med Qi-ladere og Lightning-kabler

Batteri

AirPods

• Opptil 5 timer lyttetid på én lading2

• Opptil 3 timer taletid på én lading3

AirPods med Lightning-ladeetui og Trådløst ladeetui

• Mer enn 24 timer lyttetid4

• Opptil 18 timers taletid5

15 minutter i etuiet tilsvarer opptil 3 timer med lyttetid6 eller opptil 2 timer med taletid7

Mobilnett

• Bluetooth 5.0-tekno­logi for trådløs tilkobling

I esken

• AirPods

• Lightning-ladeetui og Trådløst ladeetui

• Lightning-til-USB-A-kabel

Tilgjengelighet

Tilgjengelighets­­funksjonene hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av sine nye AirPods. Funksjonene omfatter:

• Direkte­lytting8

• Hodetelefonnivåer

• Tilpassing av hode­telefoner

Systemkrav9

• iPhone- og iPod touch-modeller med den nyeste versjonen av iOS

• iPad-modeller med den nyeste versjonen av iPadOS

• Apple Watch-modeller med den nyeste versjonen av watchOS

• Mac-modeller med den nyeste versjonen av macOS

• Apple TV-modeller med den nyeste versjonen av tvOS

Kompatibilitet10

iPhone-modeller

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 711

• iPhone 7 Plus11

• iPhone SE (3. gen.)

• iPhone SE (2. gen.)

• iPhone SE (1. gen.)11

• iPhone 6s11

• iPhone 6s Plus11

• iPhone 611

• iPhone 6 Plus11

• iPhone 5s11

iPod-modeller

• iPod touch (7. gen.)

• iPod touch (6. gen.)11

Mac-modeller11

• MacBook (Retina, 12", tidlig 2015–2017)

• MacBook Air (11", midten av 2012–tidlig 2015)

• MacBook Air (13", midten av 2012–2017)

• MacBook Air (Retina, 13", 2018–2020)

• MacBook Air (13", M1, 2020)

• MacBook Air (13", M2, 2022)

• MacBook Air (15", M2, 2023)

• MacBook Pro (Retina, 13", sent 2012–tidlig 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15", midten av 2012–midten av 2015)

• MacBook Pro (13", midten av 2012–2020)

• MacBook Pro (15", midten av 2012–2019)

• MacBook Pro (13", 2020, to porter)

• MacBook Pro (13", 2020, fire porter)

• MacBook Pro 13-inch (M1, 2020)

• MacBook Pro 13-inch (M2, 2022)

• MacBook Pro (14", M1 Pro eller M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (14", M2 Pro eller M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16", M1 Pro eller M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (16", M2 Pro eller M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16", 2019)

• iMac (21,5", sent 2012–2017)

• iMac (27", sent 2012–sent 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5", sent 2015–2019)

• iMac (Retina 5K, 27", sent 2014–2020)

• iMac (24", M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (sent 2012–sent 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac mini (M2 eller M2 Pro, 2023)

• Mac Studio (M1 Max eller M1 Ultra, 2022)

• Mac Studio (M2 Max eller M2 Ultra, 2023)

• Mac Pro (sent 2013–2019)

• Mac Pro (M2 Ultra, 2023)

iPad-modeller

• 12,9" iPad Pro (6. gen.)

• 12,9" iPad Pro (5. gen.)

• 12,9" iPad Pro (4. gen.)

• 12,9" iPad Pro (3. gen.)

• 12,9" iPad Pro (2. gen.)

• 12,9" iPad Pro (1. gen.)11

• 11" iPad Pro (4. gen.)

• 11" iPad Pro (3. gen.)

• 11" iPad Pro (2. gen.)

• 11" iPad Pro (1. gen.)

• 10,5" iPad Pro

• 9,7" iPad Pro11

• iPad (10. gen.)

• iPad (9. gen.)

• iPad (8. gen.)

• iPad (7. gen.)

• iPad (6. gen.)

• iPad (5. gen.)

• iPad Air (5. gen.)

• iPad Air (4. gen.)

• iPad Air (3. gen.)

• iPad Air 211

• iPad Air (1. gen.)11

• iPad mini (6. gen.)

• iPad mini (5. gen.)

• iPad mini 411

• iPad mini 311

• iPad mini 211

Apple Watch-modeller11

• Apple Watch Ultra 2

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 9

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (2. gen.)

• Apple Watch SE (1. gen.)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modeller11

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til et produkt i vurderingen av påkjenningen på miljøet.

AirPods er utviklet med følgende miljøvennlige egenskaper:

• Ingen bromerte flammehemmere

• Ingen PVC-stoffer

• Ingen beryllium

• Ingen kvikk­sølv

1. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

3. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

4. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte lydavspillingen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

5. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte telefonsamtalen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

6. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

7. Testene ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods (2. gen.), ladeetui og trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone Xs Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15 minutter med lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble en telefonsamtale holdt inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

8. Krever nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

9. AirPods kan brukes som Bluetooth-øretelefoner med Apple-enheter som har eldre programvare samt enheter som ikke er laget av Apple, men med begrenset funksjonalitet.

10. Enkelte funksjoner krever iOS 13 eller iPadOS 13 eller nyere, som ikke er kompatible med iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPod touch (6. gen.), iPad Air (1. gen.), iPad mini 3 og iPad mini 2.

11. Lyddeling støttes ikke.

12. Kompatibel programvare og maskinvare kreves. Fungerer med kompatibelt innhold i støttede apper. Ikke alt innhold er tilgjengelig i Dolby Atmos. iPhone med TrueDepth-kamera kreves for å opprette en personlig profil for romtilpasset lyd, som synkroniseres til Apple-enheter med nyeste versjon av operativ­systemet, inkludert iOS, iPadOS (kommer senere i høst), macOS (kommer senere i høst) og tvOS.

13. AirPods (3. gen.) og AirPods Pro (2. gen.) er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann, og de har en rangering på IPX4.

14. MagSafe-lading krever en kompatibel MagSafe-lader. Trådløs lading krever en Qi-sertifisert trådløs lader. Ladeetuiet for AirPods Pro (2. gen) kan også brukes med Apple Watch-laderen eller Lightning-tilkobling.

15. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.