AirPodit (2. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Tunnistimet

• Kaksi suuntaavaa mikrofonia

• Kaksi optista tunnistinta

• Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi

• Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

Siru

• H1-kuulokesiru

Säätimet

• Toista, ohita kappale tai vastaa puheluun kaksoisnapautuksella

• Sano ”Hei Siri” ja pyydä sitä vaikka soittamaan kappale tai puhelu tai antamaan reittiohjeita

Mitat ja paino1

AirPods (yksittäin)

• Korkeus: 40,5 mm

• Leveys: 16,5 mm

• Syvyys: 18,0 mm

• Paino: 4 g

Lightning-latauskotelo tai Langaton latauskotelo

• Korkeus: 53,5 mm

• Leveys: 44,3 mm

• Syvyys: 21,3 mm

• Paino: 38,2 grammaa

Latauskotelo

• Lightning-latauskotelo

• Toimii Lightning-liittimen kanssa

• Langaton latauskotelo

• Toimii Qi-hyväksyttyjen laturien tai Lightning-liittimen kanssa

Akku

AirPods

• Jopa 5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella2

• Jopa 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella3

AirPodit ja Lightning-latauskotelo tai Langaton latauskotelo

• Yli 24 tuntia kuunteluaikaa4

• Jopa 18 tuntia puheaikaa5

15 minuuttia kotelossa vastaa jopa 3 tunnin kuunteluaikaa6 tai jopa 2 tunnin puheaikaa7

Yhteydet

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

Pakkauksessa

• AirPods

• Lightning-latauskotelo tai Langaton latauskotelo

• Lightning–USB-A-latauskaapeli

Käyttöapu

Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat enemmän irti uusista AirPods‑kuulokkeistaan. Ominaisuuksiin kuuluvat:

• Live Listen ‑ääni8

• Kuulokkeiden äänitasot

• Kuulokkeiden mukautus

Järjestelmä­vaatimukset9

• iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio

• iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio

• Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio

• Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio

• Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio

Yhteen­sopivuus10

iPhone‑mallit

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 711

• iPhone 7 Plus11

• iPhone SE (3. sukupolvi)

• iPhone SE (2. sukupolvi)

• iPhone SE (1. sukupolvi)11

• iPhone 6s11

• iPhone 6s Plus11

• iPhone 611

• iPhone 6 Plus11

• iPhone 5s11

iPod-mallit

• iPod touch (7. sukupolvi)

• iPod touch (6. sukupolvi)11

Mac-mallit11

• MacBook (Retina, 12 tuumaa, 2015 alku – 2017)

• MacBook Air (11 tuumaa, 2012 puoliväli – 2015 alku)

• MacBook Air (13 tuumaa, 2012 puoliväli – 2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tuumaa, 2018 – 2020)

• MacBook Air (13 tuumaa, M1, 2020)

• MacBook Air (13 tuumaa, M2, 2022)

• MacBook Air (15 tuumaa, M2, 2023)

• MacBook Pro (Retina, 13 tuumaa, 2012 loppu – 2015 alku)

• MacBook Pro (Retina, 15 tuumaa, 2012 puoliväli – 2015 puoliväli)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2012 puoliväli – 2020)

• MacBook Pro (15 tuumaa, 2012 puoliväli – 2019)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, kaksi porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, neljä porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M1, 2020)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M2, 2022)

• MacBook Pro (14 tuumaa, M1 Pro tai M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (14 tuumaa, M2 Pro tai M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16 tuumaa, M1 Pro tai M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (16 tuumaa, M2 Pro tai M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16 tuumaa, 2019)

• iMac (21,5 tuumaa, 2012 loppu – 2017)

• iMac (27 tuumaa, 2012 loppu – 2013 loppu)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tuumaa, 2015 loppu – 2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tuumaa, 2014 loppu – 2020)

• iMac (24 tuumaa, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (2012 loppu – 2018 loppu)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac mini (M2 tai M2 Pro, 2023)

• Mac Studio (M1 Max tai M1 Ultra, 2022)

• Mac Studio (M2 Max tai M2 Ultra, 2023)

• Mac Pro (2013 loppu – 2019)

• Mac Pro (M2 Ultra, 2023)

iPad-mallit

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 6. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 4. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 1. sukupolvi)11

• iPad Pro (11 tuumaa, 4. sukupolvi)

• iPad Pro (11 tuumaa, 3. sukupolvi)

• iPad Pro (11 tuumaa, 2. sukupolvi)

• iPad Pro (11 tuumaa, 1. sukupolvi)

• iPad Pro (10,5 tuumaa)

• iPad Pro (9,7 tuumaa)11

• iPad (10. sukupolvi)

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad (5. sukupolvi)

• iPad Air (5. sukupolvi)

• iPad Air (4. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Air 211

• iPad Air (1. sukupolvi)11

• iPad mini (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)

• iPad mini 411

• iPad mini 311

• iPad mini 211

Apple Watch ‑mallit11

• Apple Watch Ultra 2

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 9

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (2. sukupolvi)

• Apple Watch SE (1. sukupolvi)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV ‑mallit11

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPodit ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

AirPodeissa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonesto­aineita

• Ei PVC:tä

• Ei berylliumia

• Ei elohopeaa

1. Koko ja paino vaihtelevat kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

2. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

3. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

4. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin 100 prosenttiin. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

5. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin 100 prosenttiin ja puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

6. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %. 15 minuutin lataustesti suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla. Niitä ladattiin 15 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

7. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone Xs Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %. 15 minuutin lataustesti tehtiin tyhjentyneillä AirPodeilla. Niitä ladattiin 15 minuuttia, minkä jälkeen käytiin puhelinkeskustelua mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

8. Edellyttää iOS:n tai iPadOS:n uusinta versiota.

9. AirPodeja voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

10. Jotkin ominaisuudet edellyttävät iOS 13:a tai iPadOS 13:a tai uudempaa, jotka eivät ole yhteen­sopivia seuraavien kanssa: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPod touch (6. sukupolvi), iPad Air (1. sukupolvi), iPad mini 3 ja iPad mini 2.

11. Äänijakoa ei tueta.

12. Edellyttää yhteensopivaa laitteistoa ja ohjelmistoa. Toimii tuetuissa apeissa yhteensopivan sisällön kanssa. Kaikki sisältö ei ole saata­villa Dolby Atmos ‑muodossa. Henkilökohtaisen Profiilin luominen tilaääntä varten edellyttää TrueDepth-kameralla varustettua iPhonea. Tiedot synkronoidaan kaikille Apple-laitteille, joissa on uusin käyttö­järjestelmän ohjelmisto, mukaan lukien iOS, iPadOS (tulossa myöhemmin tänä syksynä), macOS (tulossa myöhemmin tänä syksynä) ja tvOS.

13. AirPods- (3. sukupolvi) ja AirPods Pro ‑kuulokkeissa (2. sukupolvi) on maaurheilulajeihin ja ‑liikuntaan soveltuva hien‑ ja vedenkestävyys ja IPX4-luokitus. Vesi‑ ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja.

14. MagSafe-lataaminen edellyttää yhteensopivaa MagSafe-laturia. Langaton lataaminen edellyttää Qi-yhteensopivaa langa­tonta laturia. AirPods Pro ‑kuulokkeiden (2. sukupolvi) latauskotelo toimii myös Apple Watchin laturin tai Lightning-liittimen kanssa.

15. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoon­panon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.