Apple Watch Series 4 - Teknisk information

Finishar

GPS + Cellular

• Rostfritt stål

• Silver

• Rymdsvart (DLC)

• Guld (PVD)

• Aluminium

• Silver

• Rymdgrå

• Guld

GPS

• Aluminium

• Silver

• Rymdgrå

• Guld

Apple Watch Nike+ finns med aluminiumboett i silver och rymdgrått.

Apple Watch Hermès finns med boett i polerat rostfritt stål.

Funktioner

• Gps, Glonass, Galileo och QZSS

• Barometrisk höjdmätare

• Vattentålig ner

• till 50 meter1

• Elektrisk hjärtsensor (appen EKG)

• Optisk hjärtsensor

• Förbättrad accelerometer

• upp till 32 g

• Förbättrat gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

• Kapacitet 16 GB

• Baksida helt i keramik och safirglas

Skärm

• 44 mm

• 368 × 448 pixlar

• 977 mm² skärmyta

• 40 mm

• 324 × 394 pixlar

• 759 mm² skärmyta

• Retina LTPO OLED-skärm med Force Touch

• Ljusstyrka på 1 000 cd/m2

Chip

• S4 med 64‑bitars dubbelkärnig processor

• Upp till 2× snabbare processor

• W3

• Trådlöst Apple W3-chip

Anslutningar

• LTE och UMTS2

• GPS + Cellular-modeller

• Wifi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 5.0

Ström

• Inbyggt uppladd­ningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar3

• Magnetisk laddningskabel

• Usb-strömadapter

Boettstorlek

Rostfritt stål - 40 mm

• Höjd: 40 mm

• Bredd: 34 mm

• Djup: 10,7 mm

• Boettens vikt: 39,8 g

Rostfritt stål - 44 mm

• Höjd: 44 mm

• Bredd: 38 mm

• Djup: 10,7 mm

• Boettens vikt: 47,9 g

Aluminium - 40 mm

• Höjd: 40 mm

• Bredd: 34 mm

• Djup: 10,7 mm

• Boettens vikt: 30,1 g

Aluminium - 44 mm

• Höjd: 44 mm

• Bredd: 38 mm

• Djup: 10,7 mm

• Boettens vikt: 36,7 g

1. Apple Watch Series 3 och Series 4 är klassificerade som vattentåliga ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten, såsom simning i simbassänger, sjöar eller hav. Däremot bör de inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.

2. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch som för iPhone. Inte tillgängligt hos alla mobiloperatörer. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton eller förbetalda abonnemang. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Det kan hända att vissa äldre abonnemang inte är kompatibla. Roaming är inte tillgängligt. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer.

3. Heldagstesterna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2018 med förhandsversioner av Apple Watch Series 4 (GPS) och Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular). Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på inställningar, mobiltäckning, användning och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kräver en iPhone 6 eller senare med iOS 12 eller senare. Apple Watch Series 4 (GPS) kräver en iPhone 5s eller senare med iOS 12 eller senare.

Funktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Klicka här om du vill se hela listan.