Apple Watch Series 4 - Tekniske spesifikasjoner

Finish

GPS

• Aluminium

• sølv

• stellargrå

• gull (PVD)

Apple Watch Nike+ er tilgjengelig i aluminium i stellargrå og sølv-finish.

Spesifikasjoner

• GPS, GLONASS, Galileo og QZSS

• Barometrisk høydemåler

• Vannbestandig til

• 50 meter1

• Elektrisk hjertemåler (EKG‑app)

• Optisk hjertemåler

• Forbedret akselerometer

• opptil 32 G

• Forbedret gyroskop

• Lyssensor

• Lagringskapasitet på 16 GB

• Keramisk bakside med safirglass

Skjerm

• 44 mm

• 368 x 448 piksler

• Visningsområde på 977 mm²

• 40 mm

• 324 x 394 piksler

• Visningsområde på 759 mm²

• LTPO OLED Retina-skjerm med Force Touch

• Lysstyrke på 1000 nit

Chip

• S4-chip med 64‑bits tokjerners prosessor

• Opptil 2x raskere prosessor

• W3

• Apple-chip for trådløs sammenkobling

Tilkobling

• Wi‑Fi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 5.0

Strøm

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 18 timer2

• Magnetisk ladekabel

• USB-lader

Størrelse på urkassen

Aluminium - 40 mm

• Høyde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkassens vekt: 30,1 g

Aluminium - 44 mm

• Høyde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkassens vekt: 36,7 g

1. Apple Watch Series 3 og Series 4 har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

2. Testene av batteriet på Apple Watch ble utført av Apple i august 2018 med førproduksjonsenheter av Apple Watch Series 4 (GPS). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanseringsprogramvare. Batteritiden avhenger av bruk, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries og www.apple.com/no/watch/battery.html.

Apple Watch Series 4 (GPS) krever iPhone 5s eller nyere med iOS 12 eller nyere.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, apper og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller for alle språk. Klikk her for å se hele listen.