Apple Watch Series 4 - Tekniske specifikationer

Finish

GPS + Cellular

• Rustfrit stål
    • Sølv
    • Space black
    • Guld
  • Aluminium
    • Sølv
    • Space grey
    • Guld

GPS

•  Aluminium
    • Sølv
    • Space grey
    • Guld

Apple Watch Nike+ fås i sølvfarvet og space grey aluminium.
Apple Watch Hermès fås i poleret rustfrit stål.

Funktioner

• GPS, GLONASS, Galileo og QZSS
  • Barometrisk højdemåler
  • Vandafvisende
    ned til 50 meter1
  • Elektrisk hjertesensor
  • Optisk hjertesensor
  • Forbedret accelerometer
    op til 32 g-kræfter
  • Forbedret gyroskop
  • Sensor til omgivende lys
  • Kapacitet: 16 GB
  • Keramisk bagside med safirkrystal

Skærm

• 44 mm
    368 x 448 pixels
    Visningsområde på 977 mm²
  • 40 mm
    324 x 394 pixels
    Visningsområde på 759 mm²
  • LTPO OLED-Retina-skærm med Force Touch
    Lysstyrke på 1000 nits

Chip

• S4 med 64‑bit dual-core-processor
    Op til 2 x hurtigere processor
  • W3
    Apple W3-chip til trådløs forbindelse

Netværksforbindelser

Strømforsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri
    Op til 18 timer3
  • Magnetisk opladerkabel
  • USB-strømforsyning

Størrelse på urkasse

Rustfrit stål - 40 mm

• Højde: 40 mm
  • Bredde: 34 mm
  • Dybde: 10,7 mm
  • Urkasse: 39,8 g

Rustfrit stål - 44 mm

• Højde: 44 mm
  • Bredde: 38 mm
  • Dybde: 10,7 mm
  • Urkasse: 47,9 g

Aluminium - 40 mm

• Højde: 40 mm
  • Bredde: 34 mm
  • Dybde: 10,7 mm
  • Urkasse: 30,1 g

Aluminium - 44 mm

• Højde: 44 mm
  • Bredde: 38 mm
  • Dybde: 10,7 mm
  • Urkasse: 36,7 g

1. Apple Watch Series 3 og Series 4 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.
  2. Mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement. Apple Watch og iPhone skal være tilknyttet samme udbyder. Erhvervskonti fås ikke hos alle udbydere; tjek med din arbejdsgiver og udbyder. Roaming er ikke tilgængeligt uden for din udbyders dækningsområde. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Se trådløse udbydere og enheder på www.apple.com/dk/watch/cellular.
  3. Test af batteritid til en hel dag blev udført af Apple i august 2018 med testmodeller af Apple Watch Series 4 (GPS) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, dækning, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kræver iPhone 6 eller nyere med iOS 12 eller nyere. Apple Watch Series 4 (GPS) kræver iPhone 5s eller nyere med iOS 12 eller nyere.
Funktionerne kan ændres. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Klik her for at se en komplet liste.

Udgivelsesdato: 13-09-2018