Apple Watch Series 4 - Tekniske specifikationer

Finish

GPS + Cellular

• Rustfrit stål

• Sølv

• Space black (DLC)

• Guld (PVD)

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

GPS

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

Apple Watch Nike+ fås i sølvfarvet og space grey aluminium.

Apple Watch Hermès fås i poleret rustfrit stål.

Funktioner

• GPS, GLONASS, Galileo og QZSS

• Barometrisk højdemåler

• Vandafvisende

• ned til 50 meter1

• Elektrisk hjertesensor (EKG‑app)

• Optisk hjertesensor

• Forbedret accelerometer

• op til 32 g-kræfter

• Forbedret gyroskop

• Sensor til omgivende lys

• Kapacitet: 16 GB

• Keramisk bagside med safirkrystal

Skærm

• 44 mm

• 368 x 448 pixels

• Visningsområde på 977 mm²

• 40 mm

• 324 x 394 pixels

• Visningsområde på 759 mm²

• LTPO OLED-Retina-skærm med Force Touch

• Lysstyrke på 1000 nits

Chip

• S4 med 64‑bit dual-core-processor

• Op til 2 x hurtigere processor

• W3

• Apple W3-chip til trådløs for­bindelse

Netværksfor­bindelser

• 4G LTE og UMTS2

• GPS + Cellular-modeller

• Wi‑Fi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 5.0

Strøm­forsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer3

• Magnetisk opladerkabel

• USB-strøm­forsyning

Størrelse på urkasse

Rustfrit stål - 40 mm

• Højde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkasse: 39,8 g

Rustfrit stål - 44 mm

• Højde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkasse: 47,9 g

Aluminium - 40 mm

• Højde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkasse: 30,1 g

Aluminium - 44 mm

• Højde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Urkasse: 36,7 g

1. Apple Watch Series 3 og Series 4 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.

2. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Apple Watch og iPhone skal være tilknyttet samme udbyder. Ikke tilgængeligt hos alle udbydere. Erhvervskonti eller forudbetalte abonnementer fås ikke hos alle udbydere; tjek med din arbejdsgiver og udbyder. Visse ældre abonnementer er muligvis ikke kompatible. Roaming er ikke tilgængeligt. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere.

3. Test af batteritid til en hel dag blev udført af Apple i august 2018 med testmodeller af Apple Watch Series 4 (GPS) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, dækning, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/watch/battery.html, hvis du vil have flere oplys­ninger.

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kræver iPhone 6 eller nyere med iOS 12 eller nyere. Apple Watch Series 4 (GPS) kræver iPhone 5s eller nyere med iOS 12 eller nyere.

Funktionerne kan ændres. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Klik her for at se en komplet liste.