Apple Watch Series 3 - Technische specificaties

Model

• Series 3 GPS
    • Apple Watch
      Kast van aluminium met sportbandje
    • Apple Watch Nike+
      Kast van aluminium met sportbandje van Nike

Chip

• Snellere dual-core­processor
  • Apple Wireless Chip

Features

• Ingebouwd GPS en GLONASS
  • Barometrische hoogtemeter
  • Waterbestendig tot 50 meter1
  • Hartslagsensor
  • Versnellings­meter
  • Gyroscoop
  • Omgevings­licht­sensor
  • Siri praat
  • Capaciteit van 8 GB
  • Achterzijde van composiet

Connectiviteit

• Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz)
  • Bluetooth 4.2

Display

• OLED Retina-display (2e generatie) met Force Touch
  • 2x helderder (1000 nits)
  • Ion-X-glas (gehard glas)
  • 272 x 340 pixels (38 mm)
  • 312 x 390 pixels (42 mm)

Voeding en batterij

• Inge­bouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij
  • Tot 18 uur2
  • Magnetische oplaadkabel
  • USB-lichtnet­adapter

Afmetingen

• Aluminium - 38 mm
    • Hoogte: 38,6 mm
    • Breedte: 33,3 mm
    • Diepte: 11,4 mm
    • Gewicht kast: 26,7 g
  • Aluminium - 42 mm
    • Hoogte: 42,5 mm
    • Breedte: 36,4 mm
    • Diepte: 11,4 mm
    • Gewicht kast: 32,3 g

Talen

• Taalondersteuning
    Nederlands, Arabisch, Catalaans, Chinees (traditioneel, traditioneel Hongkong, vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels (Australië, VK, VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Latijns-Amerika, Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds
  • Talen dicteer­functie
    Nederlands (België, Nederland), Arabisch (Koeweit, Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten), Catalaans, Deens, Duits (Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Filipijnen, Ierland, India, Indonesië, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins, Frans (België, Canada, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland), Grieks, Hebreeuws, Hindi (India), Hongaars, Indonesisch, Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (vasteland China, Hongkong, Macau), Koreaans, Kroatisch, Maleis, Mandarijn (vasteland China, Taiwan), Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Shanghainees (vasteland China), Slowaaks, Spaans (Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanje, Uruguay, VS), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds
  • Siri-talen
    Nederlands (België, Nederland), Arabisch (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten), Deens (Denemarken), Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Ierland, India, Nieuw-Zeeland, Singapore, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins (Finland), Frans (België, Canada, Frankrijk, Zwitserland), Hebreeuws (Israël), Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (vasteland China, Hongkong, Macau), Koreaans, Maleis (Maleisië), Mandarijn (vasteland China, Taiwan), Noors (Noorwegen), Portugees (Brazilië), Russisch (Rusland), Spaans (Chili, Mexico, Spanje, VS), Thai (Thailand), Turks (Turkije), Zweeds (Zweden)

1. Apple Watch Series 3 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 3 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.
  2. Tests van Apple Watch-batterij zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2017 met prototypen van Apple Watch Series 3 (GPS) gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Gebruiksduur van batterij is afhankelijk van configuratie, gebruik en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Zie www.apple.com/nl/batteries en www.apple.com/nl/watch/battery.html voor meer informatie.

Apple Watch Series 3 (GPS) vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 11 of hoger. Apple Watch Series 1 vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 11 of hoger.

Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie over het dragen van Apple Watch: optimaal draagcomfort, gevoeligheid van de huid en hoe je ’m het best kunt schoonmaken.
Alle modellen zijn verkrijgbaar in specifieke combinaties van kast en bandje. De sportbandjes, bandjes van geweven nylon, roestvrijstalen bandjes en leren bandjes zijn allemaal compatibel met alle Apple Watch-modellen.

Publicatiedatum: 13-sep-2017