Apple Watch Series 3 - Teknisk information

Modell

• Series 3 GPS
    • Apple Watch
      Aluminiumboett med sportband
    • Apple Watch Nike+
      Aluminiumboett med Nike-sportband

Chip

• Snabbare dubbelkärnig processor
  • Trådlöst chip från Apple

Funktioner

• Gps, Glonass, Galileo och QZSS
  • Barometrisk höjdmätare
  • Vattentålig ner till 50 meter1
  • Pulsmätare
  • Accelerometer
  • Gyroskop
  • Sensor för omgivande ljus
  • Talande Siri
  • Kapacitet 8 GB
  • Baksida i komposit

Anslutningar

• Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz)
  • Bluetooth 4.2

Skärm

• Andra generationens Retina oled-skärm med Force Touch, 2× ljusstarkare (1000 cd/m2)
  • Ion-X-glas
  • 272 × 340 pixlar (38 mm)
  • 312 × 390 pixlar (42 mm)

Ström

• Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri
  • Upp till 18 timmar2
  • Magnetisk laddningskabel
  • Usb-strömadapter

Mått

• Aluminium - 38 mm
    • Höjd: 38,6 mm
    • Bredd: 33,3 mm
    • Djup: 11,4 mm
    • Boettens vikt: 26,7 g
  • Aluminium - 42 mm
    • Höjd: 42,5 mm
    • Bredd: 36,4 mm
    • Djup: 11,4 mm
    • Boettens vikt: 32,3 g

Språk

• Språkstöd
    Arabiska, danska, engelska (Australien, Storbritannien, USA), finska, franska (Frankrike, Kanada), grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Dikteringsspråk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Kuwait, Qatar, Saudiarabien), danska, engelska (Australien, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Indonesien, Irland, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Saudiarabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Luxemburg, Schweiz), grekiska, hebreiska, hindi (Indien), italienska (Italien, Schweiz), indonesiska, japanska, kantonesiska (Hongkong, Kina – fastlandet, Macao), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, shanghainesiska (Kina – fastlandet), slovakiska, spanska (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexiko, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska (Luxemburg, Schweiz, Tyskland, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Siri-språk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreanska, malajiska (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Chile, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike)

1. Apple Watch Series 3 är klassificerad som vattentålig ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att den kan användas vid simning och andra aktiviteter på grunt vatten, som simning i simbassänger, sjöar eller hav. Däremot bör Apple Watch Series 3 inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.
  2. Testerna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2017 med förhandsversioner av Apple Watch Series 3 (gps). Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på inställningar, användning och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information hittar du på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.

Apple Watch Series 3 (gps) kräver en iPhone 5s eller senare med iOS 11 eller senare.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden. Klicka här om du vill se hela listan.
Klicka här om du vill läsa mer om att bära Apple Watch, passform, känslig hud samt skötsel och underhåll.
Alla modeller finns i specifika kombinationer av boetter och armband. Sportband, vävda nylonarmband, läderarmband och armband i rostfritt stål passar till alla Apple Watch-modeller.

Publiceringsdatum: 10 apr. 2019