Apple Watch Series 3 - Teknisk information

Modell

• Series 3 GPS

• Apple Watch

• Aluminiumboett med sportband

• Apple Watch Nike+

• Aluminiumboett med Nike-sportband

Funktioner

• Gps, Glonass, Galileo och QZSS

• Höjdmätare

• Vattentålig

• ner till 50 meter1

• Optisk hjärtsensor

• Nödsamtal SOS

• Accelerometer

• upp till 16 g

• Gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

• Högtalare

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 16 GB

• GPS + Cellular

• Kapacitet: 8 GB

• GPS

• Baksida i keramik och safirglas (mittdelen)

• GPS + Cellular

• Baksida i komposit

• GPS

Skärm

• 42 mm

• 312 × 390 pixlar

• 740 mm skärmyta

• 38 mm

• 272 × 340 pixlar

• 563 mm skärmyta

• Retina OLED-skärm

• Ljusstyrka på 1 000 cd/m

Chip

• S3 SiP med dubbelkärnig processor

• W2

• Trådlöst Apple W2-chip

Anslutningar

• Wifi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 4.2

Ström

• Inbyggt uppladd­ningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar2

• Magnetisk laddningskabel med usb‑a-kontakt

• Usb-strömadapter

• Endast GPS + Cellular-modeller

Miljöegenskaper3

• Energieffektiv4

• Ansvarsfullt tillverkade förpackningar5

• Arsenikfritt glas i skärmen6

• Fri från kvicksilver, bromerade flamskyddsmedel, pvc och beryllium6

Mått

• Aluminium - 38 mm

• Höjd: 38,6 mm

• Bredd: 33,3 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 26,7 g

• Aluminium - 42 mm

• Höjd: 42,5 mm

• Bredd: 36,4 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 32,3 g

Språk

• Språkstöd

• Arabiska, danska, engelska (Australien, Storbritannien, USA), finska, franska (Frankrike, Kanada), grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska

• Dikteringsspråk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Kuwait, Qatar, Saudiarabien), danska, engelska (Australien, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Indonesien, Irland, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Saudiarabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Luxemburg, Schweiz), grekiska, hebreiska, hindi (Indien), italienska (Italien, Schweiz), indonesiska, japanska, kantonesiska (Hongkong, Kina – fastlandet, Macao), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, shanghainesiska (Kina – fastlandet), slovakiska, spanska (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexiko, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska (Luxemburg, Schweiz, Tyskland, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska

• Siri-språk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreanska, malajiska (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Chile, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike)

1. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE och Apple Watch Series 3 är klassificerade som vattentåliga ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten, som simning i simbassänger, sjöar eller hav. Däremot bör de inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.

2. Testerna av batteritid för en hel dag på Apple Watch genomfördes av Apple i augusti 2018 med leveransklara Apple Watch Series 3 (GPS). Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på användning, mobiltäckning, inställningar och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries och apple.com/se/watch/battery.html.

3. Uppgifterna stämmer vid produktlanseringen.

4. Uppfyller California Energy Commissions krav på energieffektivitet för små batteriladdare enligt beskrivningen i California Code of Regulations.

5. 100 procent av de nya träfibrerna kommer från ansvarsfullt skogsbruk och 90 procent eller mer av förpackningarna är fiberbaserade.

6. Apples specifikation om reglerade ämnen innehåller definitioner av begränsningar som gäller för skadliga ämnen samt definitioner av vad Apple anser att ”fritt från” innebär. Alla Apples produkter är pvc- och ftalatfria, med undantag för AC-strömsladdar i Indien, Thailand (AC-strömsladdar med två stift) och Sydkorea där vi väntar på att myndigheterna ska godkänna våra ersättningar för pvc och ftalater.

Apple Watch kräver en iPhone 6s eller senare med den senaste versionen av iOS.

Funktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Visa hela listan.