Apple Watch Series 3 - Tekniset tiedot

Malli

• Series 3 GPS

• Apple Watch

• Alumiinikuori ja urheiluranneke

• Apple Watch Nike+

• Alumiinikuori ja Nike Sport ‑ranneke

Ominaisuudet

• GPS/GNSS

• Korkeus­mittari

• Vedenpitävä

• 50 metriin saakka1

• Optinen sykeanturi

• Hätätila SOS

• Kiihtyvyys­anturi

• mittaa jopa 16 G:n kiihtyvyyksiä

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Kaiutin

• Mikrofoni

• Apple Pay

• GymKit

• 16 Gt tallennustilaa

• GPS + Cellular

• 8 Gt tallennustilaa

• GPS

• Keramiikka- ja safiirilasitausta (keskellä)

• GPS + Cellular

• Komposiitti­tausta

• GPS

Näyttö

• 42 mm

• 312 x 390 pikseliä

• Näytön ala 740 mm

• 38 mm

• 272 x 340 pikseliä

• Näytön ala 563 mm

• Retina OLED ‑näyttö

• Kirkkaus 1 000 nitiä

Siru

• S3 SiP ja 2-ytiminen prosessori

• W2

• Applen langaton siru

Yhteydet

• Wifi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 4.2

Virta

• Sisään­rakennettu ladattava litium­ioniakku

• Jopa 18 tuntia2

• Magneettinen USB‑A-lataus­kaapeli

• USB-virtalähde

• Vain GPS + Cellular ‑malli

Ympäristö­ominaisuudet3

• Energiatehokas4

• Vastuulliset pakkaukset5

• Arseeniton näytön lasi6

• Ei elohopeaa, bromattuja palon­esto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia6

Mitat

• Alumiini - 38 mm

• Korkeus: 38,6 mm

• Leveys: 33,3 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 26,7 g

• Alumiini - 42 mm

• Korkeus: 42,5 mm

• Leveys: 36,4 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 32,3 g

Kielet

• Kielituki

• englanti (Australia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksin­kertaistettu, perinteinen, perinteinen Hongkongin kiina), ranska (Kanada, Ranska), saksa, italia, japani, korea, espanja (latinalainen Amerikka, Meksiko, Espanja), arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, hindi, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Sanelukielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Indonesia, Irlanti, Malesia, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Saudi-Arabia, Singapore, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet arabi­emiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Argentiina, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Dominikaani­nen tasavalta, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Meksiko, Panama, Paraguay, Peru, Espanja, Uruguay, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Luxemburg, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Luxemburg, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), arabia (Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabi­emiirikunnat), katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi, kreikka, heprea, hindi (Intia), unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, shanghainkiina (Manner-Kiina), slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Siri-kielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Manner-Kiina, Hongkong, Macao), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), tanska (Tanska), hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi (Suomi), heprea (Israel), malaiji (Malesia), norja (Norja), portugali (Brasilia), venäjä (Venäjä), ruotsi (Ruotsi), thai (Thaimaa), turkki (Turkki)

1. Apple Watch Series 7:llä, Apple Watch SE:llä ja Apple Watch Series 3:lla on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnon­vesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laite­sukelluksessa, vesi­­hiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista syvempiin vesiin.

2. Apple suoritti Apple Watchin koko päivän kestävän akun testauksen elokuussa 2018 käyttäen Apple Watch Series 3 (GPS) ‑mallien tuotantoversioita, joista oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, mobiili­yhteyden, kokoon­panon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja on osoitteissa apple.com/fi/batteries ja apple.com/fi/watch/battery.html.

3. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.

4. Täyttää Kalifornian energiakomission pieniä latauslaitteita koskevat energiatehokkuusstandardit. Lisätietoja: California Code of Regulations.

5. 100 % ensiö­puu­kuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä ja vähintään 90 % pakkauksista on kuitupohjaisia.

6. Apple määrittelee säädeltyjä aineita käsittelevässä dokumen­tissaan haitallisia aineita koskevat rajoitukset sekä määritelmät siitä, mitä tuote ei sisällä. Kaikki Applen tuotteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virta­johtoja Intiassa, Thaimaassa (kaksi­nastaiset virta­­johdot) ja Etelä-Koreassa. Yritämme saada viran­omaisten hyväksynnän PVC:n ja ftalaatit korvaaville materiaaleille näissä maissa.

Apple Watch vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on uusin iOS-versio.

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Katso koko luettelo.