MacBook Air (13-tommers, 2017) - Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

• 13,3-tommers LED-bakbelyst, blank skjerm som støtter millioner av farger
  • Oppløsninger som støttes: 1440 x 900 (standard), 1280 x 800, 1152 x 720 og 1024 x 640 piksler i 16:10-format; 1024 x 768 og 800 x 600 piksler i 4:3-format

Lagring1

• 128 GB
    128 GB PCIe-basert SSD
    Kan konfigureres med 256 GB eller 512 GB SSD
  • 256 GB
    256 GB PCIe-basert SSD
    Kan konfigureres med 512 GB SSD

Prosessor

• Tokjerners Intel Core i5 på 1,8 GHz, Turbo Boost opptil 2,9 GHz, med delt nivå 3-buffer på 3 MB
    Kan konfigureres med tokjerners Intel Core i7 på 2,2 GHz, Turbo Boost opptil 3,2 GHz, med delt nivå 3-buffer på 4 MB

Minne

• 8 GB integrert 1600 MHz LPDDR3-minne

Batteri og strøm2

• Opptil tolv timers trådløs surfing
  • Opptil tolv timers iTunes-filmavspilling
  • Opptil 30 dager i dvale
  • Innebygd 54-wattimers oppladbart litiumpolymerbatteri
  • 45-watts MagSafe 2-lader med system for kabelkontroll, MagSafe 2-strøminntak

Størrelse og vekt

• Høyde: 0,3–1,7 cm
  • Bredde: 32,5 cm
  • Dybde: 22,7 cm
  • Vekt: 1,35 kg3

Grafikk- og videostøtte

• Intel HD Graphics 6000
    • To skjermer og Like skjermer-modus: Støtte for samtidig visning i full oppløsning på den innebygde skjermen og oppløsning på opptil 3840 x 2160 ved 60 Hz på en ekstern skjerm, begge i millioner av farger.
  • Thunderbolt digital videoutgang
    • Standard Mini DisplayPort-utgang
    • DVI-utgang med Mini DisplayPort-til-DVI-adapter (selges separat)
    • VGA-utgang med Mini DisplayPort-til-VGA-adapter (selges separat)
    • Dual-link DVI-utgang med Mini DisplayPort-til-Dual-link DVI-adapter (selges separat)
    • HDMI-lyd- og videoutgang ved hjelp av Mini DisplayPort-til-HDMI-adapter fra tredjepartsleverandør (selges separat)

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

Lading og utvidelse

• To USB 3-porter (opptil 5 Gbps)
  • Thunderbolt 2-port (opptil 20 Gbps)
  • MagSafe 2-port
  • SDXC-kortplass
  • 3,5 mm hodetelefonutgang

Trådløst

• Wi-Fi
    802.11ac Wi-Fi (trådløst nettverk), kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n
  • Bluetooth
    Bluetooth 4.0-teknologi for trådløs tilkobling

Lyd

• Stereohøyttalere
  • To mikrofoner
  • 3,5 mm hodetelefonutgang

Tastatur og styreflate

Bakbelyst tastatur i full størrelse med:

• 78 (USA) eller 79 (ISO) taster, inkludert 12 funksjonstaster og 4 piltaster (omvendt T-form)
  • Lyssensor
  • Multi-Touch-styreflate som gir nøyaktig markørkontroll og har støtte for akselerasjonssensitiv rulling og bevegelsene knipe, rotere, sveipe, sveipe med tre fingre, sveipe med fire fingre, trykke, dobbelttrykke og flytte

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100–240 V AC
  • Frekvens: 50 til 60 Hz
  • Temperatur under bruk: 10 til 35 °C
  • Oppbevaringstemperatur: -25 til 45 °C
  • Relativ fuktighet: 0 til 90 prosent ikke-kondenserende
  • Høyde under bruk: testet opp til 3000 meter
  • Maksimal høyde for lagring: 4500 meter
  • Maksimal høyde for frakt: 10 500 meter

Operativsystem

macOS
macOS er operativsystemet som driver alt du driver med på Macen. macOS Mojave kommer med nye funksjoner inspirert av våre mest lidenskapelige brukere, men tilpasset absolutt alle. Så du får mer ut av hvert eneste klikk.
Mer

Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsfunksjonene hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av sin nye MacBook Air. Med innebygd støtte for syns- og hørselshemninger, nedsatt motorikk eller lese- og skrivevansker kan du skape og gjøre fantastiske ting.

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver
  • Redusert bevegelse
  • Skjult teksting
  • Zoom
  • Siri og Diktering
  • Tekst-til-tale
  • Økt kontrast
  • Bryterkontroll

Inkluderte apper4

• Bilder
  • iMovie
  • GarageBand
  • Pages
  • Numbers
  • Keynote
  • Siri
  • Safari
  • Mail
  • FaceTime
  • Meldinger
  • Kart
  • Aksjer
  • Hjem
  • Taleopptak
  • Notater
  • Kalender
  • Kontakter
  • Påminnelser
  • Photo Booth
  • Forhåndsvisning
  • iTunes
  • Bøker
  • App Store
  • Time Machine

I esken

• MacBook Air
  • Lader
  • Støpsel
  • Strømkabel

Spesial­konfigurasjoner

Tilpass MacBook Air med enda flere alternativer, kun på www.apple.com:

• Tokjerners Intel Core i7 på 2,2 GHz, Turbo Boost opptil 3,2 GHz, med nivå 3-buffer på 4 MB
  • 256 GB eller 512 GB PCIe-basert SSD

MacBook Air og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet når vi vurderer påvirkningen på miljøet.

MacBook Air har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:

• Ingen bromerte flammehemmere
  • Ingen PVC5
  • Aluminiumskabinett som er lett å gjenvinne
  • Oppfyller ENERGY STAR kravene
  • EPEAT Gold-vurdering6

Apple GiveBack
Apple GiveBack gjør det enkelt å kvitte seg med en gammel Mac. Hvis den er i god stand, kan du bytte den inn og få Apple Store-kreditt. Hvis den ikke er godkjent for kreditt, resirkulerer vi den uten at det koster deg noe. Bra for deg. Bra for miljøet.
Se hvordan det fungerer

Akustisk ytelse

Fastsatt støyutsendelse i henhold til ECMA-109

Lydstyrkenivå
L W A,m (B)
Lydtrykksnivå
Operatørplassering
L p A,m (dB)
Uvirksom 1,3 (K V = 0,3) 4
Trådløst Internett 1,3 (K V = 0,3) 4
  1. L WA,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå, avrundet til nærmeste 0,1 B.
  2. L p A,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste 1 dB).
  3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).
  4. K v  er det statistiske tillegget for å beregne den øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå.
  5. Verdien L W A,c (som tidligere ble kalt L W Ad) kan beregnes ved å summere L W A,m og K v .
  6. Trådløst Internett-testen laster inn 25 populære nettsteder.
  7. Testet konfigurasjon: Tokjerners Intel Core i5 på 1,8 GHz, 8 GB minne, 256 GB flashlagring, Intel HD Graphics 6000.

Tilbehør

Mac-programvare

• Logic Pro X
  • Final Cut Pro X

Adaptere

• Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter
  • Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter
  • Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter
  • MagSafe-til-MagSafe 2-adapter

Annet tilbehør

• Apple USB SuperDrive
  • Thunderbolt-til-Gigabit Ethernet-adapter
  • Thunderbolt-til-FireWire-adapter
  • 45-watts MagSafe 2-lader
  • AppleCare+ for Mac

1. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.
  2. Testene ble utført av Apple i mai 2017 med førproduksjonsenheter av 13-tommers MacBook Air med tokjerners Intel Core i5-prosessor på 1,8 GHz, 256 GB SSD og 8 GB RAM. Batteritiden ved trådløs surfing måles ved å surfe trådløst på 25 populære nettsteder med skjermlysstyrken satt til 75 prosent (tolv trinn fra null). Batteritiden ved iTunes-filmavspilling måles ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlysstyrken satt til 75 prosent (tolv trinn fra null). Batteritiden i dvalemodus måles ved å la et system som er koblet til et trådløst nettverk og logget på en iCloud-konto, gå i dvalemodus med appene Safari og Mail aktive og alle systeminnstillinger satt til standard. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
  3. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.
  4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan lastes ned fra Mac App Store. For å kunne laste ned apper må du ha en Apple ID og en enhet som er kompatibel med OS-versjonen som kreves for hver app.
  5. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i alle områder bortsett fra India og Sør-Korea.
  6. MacBook Air oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.
Publiseringsdato: 29.okt.2018